Behandlingsstol med 3 motorer – SILLON BASIC – Sort

Varenummer (SKU): AS-146498
Kategori
10 390 kr. Eks. moms
(12 987,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-8 arbejdsdage 4-8 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Sillon-mærket blev skabt som et svar på brugernes konstant voksende forventninger. Udstyret i deres tilbud, såsom funktionelle kosmetiske sæder, er kendetegnet ved god kvalitet og samtidig en overkommelig pris.

    Den multifunktionelle, effektive Sillon grundlæggende kosmetiske stol er kendetegnet ved et praktisk udseende, enkel betjening og universalitet. Den er udstyret med 3 cylindre styret med en kablet fjernbetjening. Den er kendetegnet ved en ergonomisk profileret plads og muligheden for at tilpasse sig til individuelle behov, hvilket gør den god på mange specialiserede kontorer.

    Enkel kontrol af pilotepras hjælper nemt med at bruge fjernbetjeningen. Stolen kan justeres glat i 3 niveauer – den har højde, rygstøtte og vuggejustering. Sædet kan indstilles så det er i en højde af 56 cm til 81 cm, og med fuld udvikling når stolen en længde på 2 m. Disse dimensioner gør det nemt at bruge udstyret for mennesker med forskellig højde og gør det muligt at tilpasse til både klientens og personen, der udfører proceduren, behov. Håndtagene, der er placeret på begge sider af sædet, gør det muligt at hænge piloten, så den altid er ved hånden.

    Det justerbare fodstøtte under hvilket fodstøtten er placeret, er justerbar med et manuelt håndtag. Når du har indstillet det valgte objekt, kan du nemt låse det. Det er også muligt at tilpasse udviklingen af fodstøtten, som vil fungere særligt under behandlinger, der udføres på højere mennesker, hvilket giver dem bedre støtte.

    En behagelig siddeplads af en profil, giver stolen en ergonomisk form og gør det muligt at komfortabelt arrangere kroppen i den. Udstyret kan udvikles til sofaens position, og takket være det skjulte hul under puden i nakkestøtten, er det også perfekt til rygbehandlinger eller massage.

    Elegant og funktionelt udseende er fyldt med skum og dækket med behagelig ved berøring, mat imitation af huden i sorte nuancer. Ved at bruge sådant materiale er udstyret modstandsdygtigt over for fugt og let at rengøre. Veludførte hjem giver det et pænt udseende, og et solidt design garanterer langvarig brug. Minimalistisk, enkel design og klassiske farver tillader ham at passe ind i ethvert interiør.

    De detaljerede dimensioner på stolen er angivet på billedet. Sættet indeholder: fjernbetjening, strømforsyning, hulkudde i nakkestøtten.

    Data: Type: Elektrisk antal aktuatorer: 3 Farve: Skygger Sort Opfangsmateriale: Syntetisk læderstol Fyldning: Skumkontrol: Fjernbetjening, Håndgaranti: 12 måneders strøm: 200 W Spænding: 220-230 V

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Behandlingsstol med 3 motorer – SILLON BASIC – Sort”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!