Filter Viser 1 - 12 af 4949 produkter
Pris
Sorter efter
Klik her for at filtrere
Pris
Sorter efter

Elektrisk kørestol A3 – Foldbar – Kan køres manuelt

Vores mest populære kørestol, både elektrisk og manuel. Let at bruge og foldbar for let transportering i bilen. 360 graders styring, 22 tommer hjul bagtil, stærke elektriske motorer og meget mere. Denne elektriske kørestol er passende til de fleste, og kan bruges både udenfor og indenfor.

5 af 5
7,490 DKK Excluding VAT

Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Foldbar kørestol med stålramme

Kørestolen er designet til folk, der har problemer med selv, at bevæge sig og til patienter med dysfunktioner og reduceret mobilitet. Denne selvkørende kørestol kan også skubbes af en medfølgende person. Den er passende til både indendørs- og udendørs brug.

1,790 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Trust Care – Let’s Go Out gangstativ

Let’s Go Out udendørs rollatoren er let, glat og stabil. Den vejer kun 6,4 kg og er nem at folde ud. Den kræver ikke meget plads og står af sig selv, når den er foldet. De elegante store forhjul gør det nemt at dreje med den og krydse fortovsktanter. Baghjulsskærmene beskytter dit tøj mod at blive snavset. Stødabsorberende affjedring på baghjulene gør den bevæger sig glat henover alle slags overflader.

2,090 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Trust Care – Let’s Go gangstativ

Let’s Go, den verdensomspændende succes fra Trust Care, er et meget praktisk gangstativ til mennesker, der har brug for lidt ekstra støtte og sikkerhed i deres liv. Denne rullator giver dig sikkerhed, funktion og design i perfekt harmoni og er et let og fleksibelt gangstativ til indendørs brug. Det har også et smukt og elegant design. Fås i fire forskellige farver.

1,790 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Sadelstol med Ergonomisk ryglæn i elegant design med forkromet ramme

Elegant stol med et omviklet ryglæn, ergonomisk designet med et sadelformet sæde for at sikre maksimal komfort. Stolen er udstyret med 3 gasløft til justering af højde, ryglæn og sædehældning. Polstret i højkvalitets PU. Meget stabil 5-hjulet kromfod. Sadelformet stol med ryglæn Vægt: 9,3 Kg Polstring: PU Op og ned 59/78 cm  

1,790 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Tarse – Elektrisk fodplejestol – 3 dele – Roterbar (240°)

Elektrisk fodplejestol specielt designet til at optimere arbejdspladsen takket være dens 240° rotation. Udstyret med 3 motorer, som kontrollerer højde, ryglæn og benstøtte hældningen. Liggende armlæn og justerbar hovedstøtte med åndehul. Benstøtterne justeres i højden via gaslift. Også tilgængelig med 5 motorer (2246C) der kontrollerer bevægelsen af benstøttehøjden. Tastaturet er indbygget i ryglænet og benstøtterne […]

Fra: 12,990 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Foldbar kørestol lavet af aluminium

Kørestolen er designet til folk, der har problemer med uassisteret bevægelse og til patienter med dysfunktioner og reduceret mobilitet. Denne selvkørende kørestol kan også skubbes af en medfølgende person. Den er passende til både indendørs- og udendørs brug. Kørestolen anbefales til patienter efter amputationer.

Fra: 2,690 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Trust Care – Let’s Move gangstativ

Smukke og elegante gummihåndtag med optimalt greb, der er blide for dine hænder. Rollatoren vejer kun 5,4 kg, hvilket gør den til en af de letteste aluminiums rollatorer i verden. Rullatoren er nem, at folde ud og kan stå af sig selv, når den er foldet. Let’s Move er med det samme blevet en succes over hele verden.

2,190 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Sadelstol i elegant design – Forkromet ramme

Elegant stol, ergonomisk designet med et sadelformet sæde for at sikre maksimal komfort. Udstyret med en gasløft til, at justere højden. Hvid PU polstring i høj kvalitet og 5-hjulet kromfod. Sadelformet stol Vægt: 6 Kg Polstring: PU Op og ned 59/78 cm  

1,190 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv