Kategorier

 • Kontakt os

  Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!
 • Moderne undersøgelsesbord eller behandlingsstol

  Undersøgelsesbordet har en vidtgående historie og har været en fremtrædende inventar på alt fra felthospitaler til akutmodtagelsen og skønhedssaloner. De er kendetegnet ved, at være meget lig med en normal seng, ofte med et vægbeslag. Moderne undersøgelsesborde er ofte både behagelige og justerbare og bør ikke forveksles med de mere basale modeller.

  Dette gælder også behandlingsstole, som er blevet tydelig forbedret igennem de senere år. Takket være tekniske fremskridt er det nu muligt, at anvende praktiske stole med hydrauliske funktioner og modulære konstruktioner, der gør dem lette, at justere i overensstemmelse med individuelle behov.

  Stationære undersøgelsesborde og transportable indstillinger

  Vi tilbyder et stort udvalg af behandlingsstole, undersøgelsesborde og bænke. Du finder alt fra avancerede elektriske modeller til basale stationære produkter. Dit valg afhænger helt og aldeles ud fra de behov du måtte have. Hvor tidskrævende behandlinger er regelmæssige forekomster, er ergonomiske muligheder ofte et must, og justerbare modeller er ofte et klogt valg, at gå med.

  Hvis hurtige undersøgelser og behovet for at optimere den plads, der er nu en gang er til rådighed, er vigtige faktorer, er det normalt en god ide, at overveje mere enkle stationære borde som er ekstremt nemme, at administrere samt er pålidelige og omkostningseffektive. Selv i det lange løb.

  Behandlingsstol til fodpleje

  Fodpleje, mere formelt kendt som podiatri eller pedicure afhængigt af behandlingsfokus, er blevet meget mere populært på seneste. Vi har ikke blot kollektivt indset vigtigheden af sunde fødder, men vi er også begyndt, at værdsætte æstetisk fodpleje lige så meget som negle- og hudpleje.

  Disse behandlinger har meget specifikke krav, hvad angår udstyr. At have adgang til justerbare stole og bænke er ofte vigtigt for at sikre, at proceduren er både behagelig og effektiv. Derfor prioriterer vi fodplejestole, der tilbyder en masse støtte og opfylder alle de faglige krav.

  Behandlingsstol til under hudpleje

  Udtrykket hudpleje medfører ofte høje forventninger. Det handler tit og ofte ikke kun om det faktiske resultat, men også om selve oplevelsen. For at modtageren skal føle sig godt tilpas og selvsikker under behandlingen, er det vigtigt at bruge pålideligt udstyr.

  Vi tilbyder både elektriske og manuelle, justerbare stole og borde. Dette gør det muligt, at vælge et produkt, der er lige så omkostningseffektivt som det er funktionelt og pålideligt. Uanset om du vælger en avancerede multifunktionel model eller et specifikt bord med et ansigtshul, kan du være sikker på, at du får et produkt til langvarig brug.