Behandlingsstol 557A – Sort

Varenummer (SKU): AS-146997
Kategori
3 490 kr. Eks. moms
(4 362,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-8 arbejdsdage 4-8 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Activeshop -mærket har tilbudt et bredt udvalg af produkter, der fungerer godt i professionel brug i mange brancher i mange år. I det tilgængelige sortiment kan du finde artikler fra forskellige kategorier, fra små, nødvendige tilbehør til specialiseret udstyr.

    Enkelheden og funktionaliteten af kosmetiske Twotel med to skuffekasser er praktisk udstyr, der forbedrer arbejdet på mange specialiserede kontorer, herunder kosmetisk, massage eller tatovering. Det vil være passende for mennesker, der søger efter enkel og funktionel kosmetisk møbler. De udtrækkelige beholdere, der er monteret under sædet, gør de vigtigste værktøjer og forberedelser altid tilgængelige.

    Funktionelle løsninger for bekvemmeligheden med arbejdspraktiske plastkasser placeret under sædet sikrer nem adgang til de mest nødvendige instrumenter. Tilbagetrækningerne er holdbare og nemme at rengøre og hjælper desuden med at holde orden på arbejdspladsen. Takket være hullet i nakkestøtten, som er skjult under en korrekt profileret pude, er stolen perfekt til behandlinger, der udføres på ryggen, for eksempel massage.

    Brugerkomforten garanterer passende støtte, hvis det er nødvendigt, kan de nemt fjernes. Disse elementer, opdelt i halve, er bevægelige, hvorfor de former sig godt, når rygstøtten ændres.

    Manuel justering af vinkelhældningerne på fjedrene gør det muligt gradvist at justere vinklerne, under hvilke fodstøtten og støtten findes. Dette gør det muligt at optimere indstillingen for individuelle behov, for korrekt og behagelig ydeevne og komfort. Stolen kan udvikles til sofaens position, hvilket betydeligt øger dens funktionalitet.

    Det moderne udseende og ergonomimetallrammen takket være halvmat finishen og de strømlinede profilerede ben ser elegante ud og overvælder ikke rummet. Stolens base tillader dig ikke at justere sædehøjden, men den er placeret i en højde, der burde være behagelig under brug. Stolen er fyldt med skum og dækket med imitation af huden i sorte nuancer. Ved at bruge sådant materiale er udstyret behageligt at bruge, fugtbestandigt og let at rengøre. Korrekt profileret hjem, der giver sædets ergonomiske form. Enkelt design og klassiske farver gør, at han kan passe ind i ethvert interiør.

    De præcise dimensioner er angivet på billedet. Sættet indeholder: et sæde med ryg og fodstøtte, to skuffekasser, et sæt armlæn, en hulkudde, cuvetter, baseelementer, monteringssæt.

    Data: Farve: Shades Chernimateral Timetation: Syntetisk læderstol: 76 cm

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Behandlingsstol 557A – Sort”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!