Beskyttelsesskærm i metacrylat til køretøjer

Varenummer (SKU): Mathacrylate-vehicles
890 kr. Eks. moms
(1 112,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Beskyttelsesskærm i methacrylat til køretøjer. Optimal til opdeling og beskyttelse af køretøjer mod mulige virusinfektioner. Velegnet til taxaer, VTC, varevogne m.m.. Giver ekstra beskyttelse inde i bilen, så man har en adskillelse mellem fører og passagerer.

    Den tilpasser sig køretøjets bredde uden man har behov for at bruge værktøj til montering. Fastgørelsessystemet fungere via flanger som giver fiksering og immobilisering. 100% gennemsigtigt design, der giver klar synlighed mellem føreren og passagererne. Nylonflanger medfølger

    Køretøjets skot er fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder. For at give dig en idé om, hvor kraftige og robuste materialerne er, er polycarbonat det stærkeste plast på markedet, som bruges til at afskærme butiksvinduer eller politibiler. De er fremstillet af dette materiale, da det både giver optimal synlighed samt aldrig går i stykker.

    Hygiejniske foranstaltninger vedrører rengøring af arbejdsstationer og fællesrum; forebyggende foranstaltninger henviser til organisering af arbejdsstationer og personale; samt beskyttelsesforanstaltninger, som blandt andet omfatter personlige værnemidler, sikkerhedsafstandsskilte og beskyttelsesskærme. Sidstnævnte er opført i Sundhedsministeriets vejledning for virksomheder i erhvervssektoren:

    Anvendelse af skillevægge eller fysiske elementer, der sikrer beskyttelse mellem sælger/kunde anbefales; plast eller lignende, stive eller halvstive skillevægge, der er lette at rengøre, samt desinficering skal installeres ved kasseapparaterne, så arbejdsområdet er beskyttet efter installationen. ”

    • Med hvilket rengøringsprodukt skal methacrylat/polycarbonat desinficeres? Det anbefales, at man kun rengøre med sæbevand. Anvendelse af kemiske produkter kan beskadige polycarbonat/methacrylat.
    • Hvilket rengøringsprodukt skal bruges til at desinficere glasset? Det anbefales, at man bruger et specifikt rengøringsprodukt til glas.
    • Kan den gå i stykker, hvis den får slag eller man taber den? Polycarbonat er praktisk talt umuligt, at ødelægge. På den anden side kan methacrylat gå i stykker eller revne, selvom dets modstandsdygtighed er høj. Glas kan gå i stykker.
    • Hvad er forskellen mellem glas og akrylglas (methacrylat og polycarbonat)? Deres sammensætning er anderledes. Glas eller krystal er et naturligt forekommende materiale bestående af silica sand, natriumcarbonat og kalksten. Akrylglas er en form for gennemsigtig plast.
    • Hvor hårdt er akrylglas? Hårdheden hos akrylglas er mindre end ved normalt glas. Derfor kan den relativt nemt blive ridset, selvom den generelt er mere modstandsdygtig over for brud.
    • Hvad er forskellen mellem normalt glas og hærdet glas? Hærdet glas har gennemgået en termisk hærdningsproces, hvilket gør det mere modstandsdygtigt over for brud. Derudover forstøver det i meget mindre stykker, så det ikke forårsager skade på mennesker i tilfælde af brud.
    • Tager det lang tid at samle? Alle standardmodeller kan samles uden værktøj på mindre end 5 minutter.
    • Er beslaget inkluderet? Ja, alle vores skærme indeholder beslag.

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Beskyttelsesskærm i metacrylat til køretøjer”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!