Glasskillevæg med beskyttelse mod smitning

Varenummer (SKU): AntiContaigousGlassPartition
1 190 kr. Eks. moms
(1 487,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Glasskillevæg med beskyttelse mod smitning

    Beskyttende skærm, lavet med 5 mm hærdet glas med høj modstandsdygtighed. Specialdesignet til opdeling og hygiejnisk adskillelse af offentlige rum; såsom kontorer, butikker, restauranter, osv. samt til butikker med offentlig services. Dens design med vindue gør det muligt, at udveksle penge eller dokumenter fra begge sider af skranken.

    Sammensætningen gør dette glas modstandsdygtigt over for stød. I tilfælde af brud forstøver den i små stykker så der ikke forårsages skade på mennesker, i modsætning til konventionelt glas. Derudover er andre egenskaber ved dette glas optimal synlighed, stor modstandsdygtighed over for ridser, høj holdbarhed, hygiejnisk og så er glasset nemt at rengøre.

    Specialdesignet til brug i offentlige rum, hvilket reducerer spredningen af vira og bakterier, der forårsager overførsel af sygdomme, betydeligt. De kan også tilpasses enhver form for overflade uden man skal bruge værktøj til montering.

    I vores webshop finder du skærme til skranker, til delte kontorborde, adskillelsesskærme til transportkøretøjer; samt vores Flexihealth -sundhedsskærm, som forstærker sikkerheden hos patienter.

    • Med hvilket rengøringsprodukt skal methacrylat/polycarbonat desinficeres? Det anbefales, at man kun rengøre med sæbevand. Anvendelse af kemiske produkter kan beskadige polycarbonat/methacrylat.
    • Hvilket rengøringsprodukt skal bruges til at desinficere glasset? Det anbefales, at man bruger et specifikt rengøringsprodukt til glas.
    • Kan det gå i stykker, hvis det får slag eller man taber det? Polycarbonat er praktisk talt ubrydeligt. På den anden side kan methacrylat gå i stykker eller revne, selvom dets modstandsdygtighed er høj. Glas kan gå i stykker.
    • Hvad er forskellen mellem glas og akrylglas (methacrylat og polycarbonat)? Deres sammensætning er anderledes. Glas eller krystal er et naturligt forekommende materiale bestående af silica sand, natriumcarbonat og kalksten. Akrylglas er en form for gennemsigtig plast.
    • Hvor hårdt er akrylglas? Hårdheden er mindre end for normalt glas. Derfor kan det relativt nemt blive ridset, selvom det generelt er mere modstandsdygtig over for brud.
    • Hvad er forskellen på normalt glas og hærdet glas? Hærdet glas har gennemgået en termisk hærdningsproces, hvilket gør det mere modstandsdygtigt over for brud. Derudover forstøver det i meget mindre stykker, så det ikke forårsager skade på mennesker i tilfælde af brud.
    • Tager det lang tid at samle? Alle standardmodeller kan samles uden værktøj på mindre end 5 minutter.
    • Er beslag inkluderet? Ja, alle vores skærme har beslag.

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Glasskillevæg med beskyttelse mod smitning”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!