Beskyttelsesskærm til skranke – 720 x 650 mm

Varenummer (SKU): ProtectScreenCounter-720x65

720 x 650 mm

690 kr. Eks. moms
(862,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

  Beskrivelse

   

  Beskyttelsesskærm til skranke

  Beskrivelse: Beskyttelsesskærmen til skranken er lavet af methacrylat. Designet til opdeling og hygiejnisk adskillelse af offentlige rum; såsom banker, kontorer, konsulentvirksomheder osv., samt butikker med offentlige services. Dens design med vindue tillader at man kan udveksle penge eller dokumenter fra begge sider af skranken .

  Egenskaber:  100% gennemsigtig. Giver en synlighed, der minder om glas. Den kan tilpasses enhver overflade uden brug af værktøj til montering.

  Beskyttelsesskærmene i methacrylat/polycarbonat/glas har vist sig at være en effektiv ressource for miljøer, der har med offentlige services at gøre, og der hvor det ikke er muligt at opretholde en afstand på to meter grundet plads eller mobilitet.

  Glas- eller methacrylatskærme er den bedste løsning, hvor kundeservice er en grundlæggende del af den service man udfører: apoteker, tobakhandlere, kontorer, butikker, osv.

  Disse skærme skaber en “usynlig” barriere, der reducerer muligheden for smitte med et hvilket som helst luftbårent patogen, uden man begrænser interaktionen mellem personale og kunder. Da de er gennemsigtige, sikres der optimal synlighed og kommunikation. Desuden giver deres design med et vindue mulighed for at udveksle penge eller dokumenter.

  Taget i betragtning, at transmission med aerosoler er den måde coronavirus i lukkede rum spredes på, er methacrylatskærme et uundværligt beskyttelseselement.

  Da det er et produkt fremstillet af plastderivater (methacrylat og polycarbonat), kan skærmene derfor designes fra standard af eller i tilpasset format, afhængigt af rummet eller arbejdet, personen udfører.

  Vores Premium-model har også skridsikre metalunderstøtninger, som garanterer den nødvendige stabilitet for at arbejde komfortabelt og sikkert. Og da de er ridsefaste og lette at vedligeholde, er deres levetid lang.

  Vores ønske er, at du fortsat kan tilbyde dine produkter og tjenester med optimal sikkerhed, tillid og komfort for dine medarbejdere og kunder.

  • Med hvilket rengøringsprodukt skal methacrylat/polycarbonat desinficeres? Det anbefales, at man kun rengøre med sæbevand. Anvendelse af kemiske produkter kan beskadige polycarbonat/methacrylat.
  • Hvilket rengøringsprodukt skal bruges til at desinficere glasset? Det anbefales, at man bruger et specifikt rengøringsprodukt til glas.
  • Kan det gå i stykker, hvis det får slag eller man taber det? Polycarbonat er praktisk talt ubrydeligt. På den anden side kan methacrylat gå i stykker eller revne, selvom dets modstandsdygtighed er høj. Glas kan gå i stykker.
  • Hvad er forskellen mellem glas og akrylglas (methacrylat og polycarbonat)? Deres sammensætning er anderledes. Glas eller krystal er et naturligt forekommende materiale bestående af silica sand, natriumcarbonat og kalksten. Akrylglas er en form for gennemsigtig plast.
  • Hvor hårdt er akrylglas? Hårdheden er mindre end for normalt glas. Derfor kan det relativt nemt blive ridset, selvom det generelt er mere modstandsdygtig over for brud.
  • Hvad er forskellen på normalt glas og hærdet glas? Hærdet glas har gennemgået en termisk hærdningsproces, hvilket gør det mere modstandsdygtigt over for brud. Derudover forstøver det i meget mindre stykker, så det ikke forårsager skade på mennesker i tilfælde af brud.
  • Tager det lang tid at samle? Alle standardmodeller kan samles uden værktøj på mindre end 5 minutter.
  • Er beslag inkluderet? Ja, alle vores skærme har beslag.

  Downloadbare PDF-filer

  Anmeldelse (0)

  Anmeldelser

  Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

  Vær den første til at anmelde “Beskyttelsesskærm til skranke – 720 x 650 mm”

  Spørgsmål og svar

  There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

  Stil et spørgsmål!

  Send me a notification for each new answer.
 • Kontakt os

  Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!