Menneskelig knæledsmodel med aftagelige muskler, 12 dele

Varenummer (SKU): 1000178
2 790 kr. Eks. moms
(3 487,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

     

     

    Beskrivelse

    Oversættelse igang. Lige nu arbejder vi på at oversætte dette produkt fra engelsk til dansk. Kontakt os så frem du har brug for hjælp.

    Knæledsmodellen fra 3B Scientific® med aftagelige led er en del af en modelserie af høj kvalitet. Modellen er fremstillet med nøjagtig anatomisk korrekthed med realistiske farver på leddene, knoglerne og musklerne. Modellen er ekstremt holdbar, og et ufarligt materiale af den højeste standard er blevet brugt gennemgående i produktionsprocessen.

    Denne model består af 21 dele, som nemt kan tages fra hinanden for en enkel demonstration. Musklerne og muskeldelene kan tages af, og en særlig farvekode er blevet brugt for at kunne vise muskeloprindelse og fæstepunkter på lårbenet, skinnebenet og lægbenet. Desuden viser modellen også dele af lægbenets og skinnebenets kollateralligamenter.

    Uanset om du underviser eller studerer de dybere anatomiske lag af det menneskelige knæled, eller hvis du søger efter et værktøj til bedre at kunne uddanne dine patienter om deres skader og rehabilitering, så er Knæledsmodellen fra 3B Scientific® et fremragende undervisningsværktøj og tilbyder en uovertruffen værdi.

    3B Smart Anatomy forklaret på 90 sekunder:

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Menneskelig knæledsmodel med aftagelige muskler, 12 dele”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!