Kategorier

 • Kontakt os

  Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!
 • Træningsdukker til et effektivt resultat

  Vi kan tilbyde træningsdukker til hospitaler og alle steder, hvor pleje er i fokus. Disse dukker er konstrueret til, at ligne levende mennesker for, at fremme et ordentligt patientforløb.

  Det betyder, at du på en realistisk måde kan sikre dig muligheden for, at træne i, at udføre alt fra grundlæggende hygiejne til palliativ pleje og akutte livskrævende opgaver. Dukkerne giver instruktører, studerende og plejepersonale mulighed for, at diskutere og øve sig uden, at skulle opleve de ofte ubehagelige situationer, der hænder, når man træner på rigtige mennesker.

  Mannequins til patientforløb

  For nylig er markedet for træningsdukker og mannequins steget. Muligheden for, at øve injektioner på en silikone arm eller kateterisation har gjort det nemt, at sikre et højt niveau af kompetence. Dette betyder, at alle involverede får chancen for, at øve sig og forfine deres evner. Disse moderne mannequins er anatomisk nøjagtige og en god repræsentation af den menneskelige krop. Dette har gjort tilgængelige værktøjer nemme for, at sikre korrekte teknikker uden at skabe behov for, at øve sig på rigtige mennesker.