Osteoporose didaktisk model

Varenummer (SKU): 1000182
890 kr. Eks. moms
(1 112,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

     

     

    Beskrivelse

    En imponerende didaktisk model til sammenligning af osteoporotiske og normale brysthvirvler. Perfekt til medicinske studier og patientrådgivning. Den ellevte og tolvte brysthvirvel vises.

    Gengivelse af sekventielle osteoporotiske brysthvirvler med en mere begrænset mellemhvirvelskive er placeret til venstre på basen. Den øverste hvirvel er delt på midten. Den magnetisk fastgjorte hvirvelhalvdel kan nemt fjernes for at vise snitfladerne. Dette muliggør en klar visualisering af den beskadigede øvre del af hvirvelkroppen, som er forårsaget af knusning, det vil sige sammenbrud af knoglestof over tid og som et resultat af osteoporose. Degenerative ændringer i knoglen, som manifesterer sig som osteofytter, kan også identificeres.

    For sammenligningens skyld er to tilsvarende sunde hvirvler med mellemhvirvelskive gengivet på den højre side. En halvdel af den øvre hvirvelkrop er magnetisk fastgjort og kan fjernes.

    En detaljeret illustration af to 3D mikro CT-billeder er afbildet på pladen, og disse er opnået fra knoglevævsprøver. Disse afklarer mikroarkitekturen af det skrøbelige knogle, som har en lavere knogletæthed sammenlignet med et sundt knogle.

    3B Smart Anatomy forklaret på 90 sekunder:

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Osteoporose didaktisk model”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!