Vertikalt vægmonteret puslebord – Polypropylen og rustfrit stål – Matsort

Varenummer (SKU): CP0016VCSB

Vertikalt vægmonteret puslebord til babyer i bakterieresistent polypropylen og med en yderside i AISI 304 rustfrit stål med mat sort finish

Kategori
7 590 kr. Eks. moms
(9 487,50 kr. inkl. moms)
Levering: 3-5 arbejdsdage 3-5 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    • Vertikalt vægmonteret baby-skiftebord fremstillet i bakterieresistent polypropylen og med en ydre i AISI 304 rustfrit stål.

    • BabyMedi® skiftebord tilbyder et meget højt sikkerhedsniveau og renlighed. Det er derfor den perfekte løsning for offentlige rum som eksempelvis indkøbscentre, lufthavne, offentlige bygninger, børnepasningscentre osv. Med høj holdbarhed og levetid er modellen velegnet til faciliteter med et stort antal brugere.

    • Produktets trendy og stilfulde design gør, at disse baby-skifteborde passer perfekt ind i alle slags rum.

    • Biocote® antimikrobiel tilsætning, baseret på sølvionteknologi, er indkapslet i sin egen overflade, hvilket fremmer nem rengøring og reducerer væksten af lugtfremkaldende og pletdannende mikrober.

    • BabyMedi® kan leveres, det er valgfrit, med en ionisator (“Ionhygiejnisk” teknologi) som neutraliserer virus og bakterier. Takket være de negativt ladede partikler (anioner) som ionisatoren udsender, bidrager den til at holde baby-skiftebordet frit fra disse skadelige mikroorganismer til fordel for babyens sundhed. Ionisatorens effektivitet mod virus og bakterier er testet og godkendt af TÜV Rheinland (Mikrobiologisk testrapport nummer 60329708-001).

    • BabyMedi® baby-skiftebord leveres (inden i pakken) med børnesikkerhedsremme i nylon.

    • Et par taskekroge (en på højre side og den anden på venstre side) hjælper med at holde personlige ejendele inden for rækkevidde.

    • BabyMedi® enhederne opfylder fuldt ud standarderne EN 12221-1 og EN 12221-2, som kræver, at baby-skiftebordene kan klare en statisk belastningstest ved at understøtte 50 kg i en time.

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Vertikalt vægmonteret puslebord – Polypropylen og rustfrit stål – Matsort”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!