Pedikyrstol – Azzurro 016C – Med rygmassage og hydromassage – Sort

Varenummer (SKU): AS-142947
Kategori
19 290 kr. Eks. moms
(24 112,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-8 arbejdsdage 4-8 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Højkvalitativ, pålidelig producent Azzurro leverer skønhedsprodukter af høj kvalitet til skønhedsindustriens marked, såsom sæder og kosmetiske sofaer eller specialiseret kombineret udstyr. Bruges i skønhedssaloner, podologiske kontorer, massage- og fysioterapiklinikker giver kunderne en stor oplevelse, hvis effekter overgår deres forventninger.

    Moderne udstyr i den kosmetiske gotiske salon moderne og elegant pedikurstol vil fungere i enhver skønhedssalon eller podologikontor. At have en sådan stol i din stue er ikke kun prestige, det er også en garanti for at udføre operationen på højeste niveau. Den er meget solidt konstrueret, og dens nederdel er lavet af økologisk læder. Sædet og armlænet er ekstremt komfortable, hvilket giver tilfredshed fra det første øjeblik af siddende.

    Det funktionelle behandlingsbadekar er lavet af akryl af høj kvalitet. Takket være hydromassagefunktionen vil det give yderligere lindring til trætte fødder. Badekaret kan nemt tilsluttes til rindende vand og dræne. Der er installeret en hane og et batteri til temperaturkontrol.

    En afslappende massage, udstyret med specielle massagevalser vil give yderligere afslapning og afslapning til hver klient under proceduren. Den medfølgende fjernbetjening lader dig vælge et automatisk program eller manuel massagejustering. Kontroller siddepositionen ved at flytte tilbage og frem og ved at sænke eller hæve sædet. Hvis proceduren ikke udføres i øjeblikket, kan fødderne let lægges på fodstøtten og nyde et øjeblik af fred.

    Effektive massageteknikker udføres af et sæt specielle bankende og æltende valser, som bevæger sig op og ned på næsten hele rygsøjlen. Tre installerede massageteknikker giver positive sundhedsresultater:

    Æltning (æltning): En massageteknik, hvor trykket udøves til overfladiske og dybe væv for at behandle stramme muskler, øge elasticiteten og reducere smerte ved at bryde og udjævne kollagenfibre i musklen. Denne teknik kan også påvirke reduktionen af følelser forbundet med stress og angst.

    Bankning: Består af gentaget tryk på bagområdet med en tappende bevægelse. Sekvensen er kontinuerlig og forekommer i korte impulser, der påvirker afslapningen af rygmusklerne.

    Æltning med bankning (æltning & bankning): Denne teknik muliggør større afslapning og muskelafslapning. Det vil påvirke hele kroppen og positivt forbedre blodcirkulationen.

    Garantien for tilfredshed spa for pedikyr fra Azzurro er et værdifuldt element for en professionel skønhedssalon. Investeringer i denne type udstyr vil helt sikkert betale sig i form af mange tilfredse kunder. Denne stol har to års garanti.

    Tekniske data: Betræk: Sort Materiale: Øko-læder Vægt: 85 kg Mål: 155,5 (længde) x 74 (bredde) x 97 (højde) cm

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Pedikyrstol – Azzurro 016C – Med rygmassage og hydromassage – Sort”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!