Træningssæt – DC31 + Træningsbånd

Varenummer (SKU): 17-33-151
1 090 kr. Eks. moms
(1 362,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Vi præsenterer et træningssæt, der forener stangen DC31 med træningsbånd. En sådan kombination giver brugeren mange forskellige træningsmuligheder. 6 træningsbånd og Theraband i gummi kan fastgøres på stangen. Træningsbånd, der er fastgjort på stangen, kan klare vægtskivernes opgave. Træningsbåndene har dog en fordel, som skiverne ikke har, nemlig at de forsyner brugeren med en ujævn belastning. Belastningen øges, når træningsbåndet strammes, og for de fleste øvelser opnås maksimal belastning samtidig med den højeste muskelspænding. Takket være træningsbåndene, med forskellige belastningsintervaller, kan vi matche den specifikke øvelse. To træningsbånd kan bruges samtidigt eller individuelt. Kombinationen af træningsbånd fra DC31 gør, at antallet af øvelser kan udvides betydeligt. Takket være dette sæt kan vi træne hver enkelt muskeldel, startende fra underarmen og derefter gennem kroppen for at afslutte med læggene. Store atleter og erfarne udøvere vil finde anvendelser og drage fordel af øvelser, der udføres med hjælp af et træningsbånd og stangen DC31. En yderligere fordel er, at stangen og træningsbåndene er produkter af højeste kvalitet.
    Stangen er fremstillet i højkvalitetsstål, hvilket garanterer enestående produktholdbarhed. Grebsdelene er overtrukket med skum, som er behageligt at røre ved. Takket være skummet ligger stangen godt i hænderne, og du vil ikke miste grebet under træningen. Skummet beskytter også mod aftryk og slid. Høj kvalitet, maksimal nytte og et fantastisk udseende er dette sæts kendetegnende egenskaber.
    Træningsbånd, især med denne lukkede cirkeldesign, vil gøre det muligt at engagere endnu flere muskler i anstrengelserne. Dette garanterer til gengæld stærk og effektiv træning. Træningsbåndene er lavet af stærk og fleksibel latex, hvilket giver båndene lang levetid. Regelmæssig træning med træningsbånd giver dig mulighed for effektivt at styrke hver muskeldel, øge fleksibiliteten i leddene og hjælpe med at forbrænde unødvendigt fedtvæv, samtidig med at styrken forbedres.
    Dette træningssæt med træningsbånd og stang er et fremragende træningsredskab for ethvert hjemmegym. Dette sæt vil give dig mulighed for at nyde fysisk aktivitet på ethvert trin af din træningsudvikling.

    Specifikation:

    Stang:

    Materiale: stål, skum, TPR, PP
    Stangens mål: 920 x 25 mm
    Længde på træningsbåndene: 910 mm
    Hængende bånds belastningsinterval: 1 – 13 kg

    Træningsbånd:

    Materiale: latex
    Mål:

    Rosasort:

    Længde: 2 250 mm
    Bredde: 13 mm
    Tykkelse: 5 mm
    Belastningsinterval: 6,75 – 18 kg

    Grønsort:

    Længde: 2 250 mm
    Bredde: 17 mm
    Tykkelse: 5 mm
    Belastningsinterval: 9 – 22,5 kg

    Blåsort:

    Længde: 2 250 mm
    Bredde: 21 mm
    Tykkelse: 5 mm
    Belastningsinterval: 13,5 – 27 kg

    Orangesort:

    Længde: 2 250 mm
    Bredde: 29 mm
    Tykkelse: 5 mm
    Belastningsinterval: 18 – 40,5 kg

    Kommentarer:

    Ikke beregnet til kommercielt brug
    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Træningssæt – DC31 + Træningsbånd”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!