Træningssæt – DD201 + Træningsbånd

Varenummer (SKU): 17-33-140
890 kr. Eks. moms
(1 112,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Vi præsenterer et træningssæt, der forener stangen DD201 med træningsbånd. En sådan kombination giver mange forskellige træningsmuligheder. Træningsbånd kan bruges til grundlæggende træning, opvarmning, fleksibilitetsøvelser samt hjælp og støtte i visse øvelser. Netop en sådan øvelse er træk. Dette er et attraktivt valg for de personer, der lige er startet på deres træningseventyr. For mere erfarne brugere vil håndtering af træningsbånd fungere i slutningen af serien, når træningen kræver løft af vægte. Et udstrakt træningsbånd fra knæet eller fødderne letter noget på musklerne, hvilket gør det muligt for brugeren at fokusere på passende teknik. Nybegyndere får mulighed, hvilket var uopnåeligt indtil nu, at lave pull-ups på stangen.

    Hvis du ønsker at gennemføre træning med træningsbånd, så er et almindeligt problem, at der ikke er noget sted at fastgøre båndene på. Med dette sæt vil dette ikke være noget problem. Træningsbånd kan nemt fastgøres på stangen, og følgelig kan mange øvelser for forskellige muskelgrupper udføres med deres hjælp. Øvelser med brystet, den bredeste rygmuskel, biceps, triceps eller benmuskler vil heller ikke være noget problem. Et sådant sæt vil gøre det muligt at udføre kompleks træning af hele kroppen. En yderligere fordel er, at både stangen og træningsbåndene er produkter af højeste kvalitet.

    Stangen er fremstillet i holdbart stål. Produktet er en fremragende løsning, når der mangler plads til et normalstort hjemmegym. Med de mange muligheder for at justere længden, i intervallet 90 – 130 cm, bliver det nemt for dig at finde et sted at samle stangen på.

    Stangen har mange fordele, der fremmer træning og garanterer sikkerheden. Solide møtrikskiver i silikone sørger for, at stangens placering er stabil, og låset beskytter mod rotation. Håndtagene er dækket med et specielt materiale, der absorberer sved og beskytter hånden fra at glide. Takket være det nederste lag, rustbeskyttelsen og den bestandige pulverlakering er produktet desuden modstandsdygtigt over for ridser.

    Træningsbånd, især med denne lukkede cirkeldesign, vil gøre det muligt at engagere endnu flere muskler i anstrengelserne. Dette garanterer til gengæld stærk og effektiv træning.

    Træningsbåndene er lavet af stærk og fleksibel latex, hvilket giver båndene lang levetid samt en jævn modstand generelt under hver træningssession.

    Regelmæssig træning med træningsbånd giver dig mulighed for at styrke hver muskeldel på en effektiv måde, øge fleksibiliteten i leddene og hjælpe med at forbrænde unødvendigt fedtvæv samtidig med at styrken forbedres.

    Et sæt med stænger plus træningsbånd kommer let ind i verdenen af fysisk aktivitet og træning. Det er her for at blive for godt.

    Specifikation:

    Stang:

    Materiale: stål, ABS, EVA
    Mål:

    Længde: 90 – 130 cm
    Indvendig rørdiameter: 25 mm
    Udvendig rørdiameter: 30 mm
    Håndtagsdiameter: 44 mm

    Maksimal belastning: 200 kg

    Træningsbånd:

    Materiale: latex
    Mål:
    Gulsort:

    Længde: 2 250 mm
    Bredde: 9 mm
    Tykkelse: 5 mm
    Belastningsinterval: 4,5 – 13,5 kg

    Rosasort:

    Længde: 2 250 mm
    Bredde: 13 mm
    Tykkelse: 5 mm
    Belastningsinterval: 6,75 – 18 kg

    Orangesort:

    Længde: 2 250 mm
    Bredde: 29 mm
    Tykkelse: 5 mm
    Belastningsinterval: 18 – 40,5 kg

    Grøn:

    Længde: 2 080 mm
    Bredde: 45 mm
    Tykkelse: 4,5 mm
    Belastningsinterval: 22,68 – 56,70 kg

    Kommentarer:

    Ikke beregnet til kommercielt brug
    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Træningssæt – DD201 + Træningsbånd”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!