Træningsbold – YB03 – 75cm – Sort

Varenummer (SKU): 17-42-134
400 kr. Eks. moms
(500 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    YB03 HMS er en holdbar træningsbold fremstillet af et specielt gummi med en sprængsikker teknologi. Takket være dette, i tilfælde af en revne, vil bolden gradvist miste luft, hvilket beskytter brugeren mod pludseligt at falde ned under selve øvelsen.
    En speciel boldstruktur betyder, at kroppen ikke glider langs dens overflade under træning. Desuden er halvdelen af bolden dækket med et mønster, der bidrager til hurtigere muskelregenerering. Under træningen masserer pigge vores krop naturligt, hvilket reducerer smerte forårsaget af mikroskader.
    Den popularitet, som gymnastikbolde nyder, skyldes deres høje effektivitet. Dette skyldes særegenhederne ved de øvelser, der udføres under træningen. Bolden YB03 HMS giver dig mulighed for at øge effektiviteten. Den er også et godt supplement til normal træning af de dele, der involverer balanceøvelser.
    Træning med bolden YB03 HMS aktiverer de posturale muskler og takket være dette bidrager til, at brugeren ikke kun forbedrer sin udholdenhed, men også korrigerer mangler i holdningen. Følgelig kan vi forbedre muskelstyrken for mave, ben og arme samt leddenes smidighed samt opnå den rigtige kropsform. Af denne grund er bolden et fremragende træningsredskab for personer, der fører et stillesiddende liv.
    Det bliver nemt for dig at finde forskellige anvendelsesmuligheder for bolden YB03 HMS. Udover til traditionel gymnastik og aerob træning fungerer bolden også meget godt i terapien af personer med forskellige slags bevægelsesproblemer. Vi anbefaler bolden til motionsklubber, hvor den nyder stor interesse, og til alle, der ønsker at tage sig af deres sundhed på en effektiv måde uden at forlade hjemmets komfort.

    Specifikation:

    Sort farve
    Boldens diameter: 75 cm
    Materiale: PVC
    Pumpe inkluderet i sættet
    Maksimal belastning: 250 kg
    Skridsikker struktur
    Vægt: 1,53 kg

    Kommentarer:

    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Træningsbold – YB03 – 75cm – Sort”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!