Varenummer (SKU): 1018859
11 090 kr. Eks. moms
(13 862,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...

Tilbehør

AED Trainer Plus 2

AED Trainer 2 tilbyder en række simulationer for at hjælpe respondenter med at blive fortrolige med en AED-enhed. Denne træner tilbyder simuleret stødlevering og har ingen højspændingskapaciteter, hvilket sikrer sikkerhed under træning. Den er forudkonfigureret med 10 træningsscenarier, der simulerer realistiske pludselige hjertestop episoder. Træneren kan også bruges med enhver manikin. Software og manual er […]

6 790 kr. Excluding VAT Levering: 2-6 arbejdsdage
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Denne enhed giver studerende mulighed for at øve sig på realistisk udstyrshåndtering ved at bruge AHA-anbefalede træningsscenarier. Et identisk grafisk brugergrænseflade med komplet lyd og visuelle prompts efterligner AED Plus’ eget udseende og funktion. Skærmbeskeder, hørbare toner og stemmekommandoer guider brugeren gennem alle aspekter af redningen fra ankomst til stedet og råb om hjælp til administration af HLR og levering af elektriske stød. Den passende håndholdte fjernbetjening til instruktørbrug er forprogrammeret med otte forskellige AED-træningsscenarier i hjerte-lungeredning fra den amerikanske lungeforening (AHA) og tilbyder en manuel scenariefunktion plus fastsatte puder, lavt batteriniveau og ring-efter-hjælp-simulationer. Træningsenheden drives af seks ”C” cellebatterier (ikke inkluderet) eller af en AC-adapter.
    Leveres med et sæt træningselektroder, træningsfjernbetjening, AC-adapter, håndholdt ledning, brugermanual, driftsinstruktion og bæretaske.
    Sendes i to kasser: 28′ x 17″ x 10″ henholdsvis 17″ x 12″ x 16″.

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “ZOLL AED-trænerpakke med HLR Brad”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!