AED-træner med Brad™ genoplivningsdukke

Varenummer (SKU): 1018858
9 590 kr. Eks. moms
(11 987,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...

Tilbehør

AED Trainer Plus 2

AED Trainer 2 tilbyder en række simulationer for at hjælpe respondenter med at blive fortrolige med en AED-enhed. Denne træner tilbyder simuleret stødlevering og har ingen højspændingskapaciteter, hvilket sikrer sikkerhed under træning. Den er forudkonfigureret med 10 træningsscenarier, der simulerer realistiske pludselige hjertestop episoder. Træneren kan også bruges med enhver manikin. Software og manual er […]

6 790 kr. Excluding VAT Levering: 2-6 arbejdsdage
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Træning på AHA-scenarier: • Leverer både lyd- og skriftlige opfordringer på engelsk • Ledninger til træningspuder, der tilsluttes på enhedens bagside • Lydstyrkejustering • Stor LCD-skærm til skriftlige opfordringer • Indikator for lavt batteriniveau • Drives af et 9 V batteri. Forbered studerende på nødsituationer med Life/form® universelle AED-trænere. Tryk blot på en knap for at indstille hændelsesforløbet, som vil hjælpe studerende med at lære de passende trin at følge i både ”chok”- og ”ikke-chok”-situationer. Instruktøren kan vælge mellem fire træningsscenarier for manuel og håndfri træning. Efter scenariet er valgt, vil træneren diktere passende handlinger og svar for studerende. En let og kompakt træner, der kommer med genanvendelige puder og elektrodesæt, 9 V batteri og brugsanvisninger. Brad™ HLR-dukke: denne økonomiske HLR-dukke er konstrueret i en blød realistisk vinylplast ovenpå et polyurethanskum for en ”menneskelig” fornemmelse. Funktioner inkluderer: en længere overkrop for realistiske Heimlich-manøvrer; realistisk hovedtiltning og hageløft for åbning af luftvejen; kan let manipuleres til at simulere blokering af luftvejen eller kvælningssituationer samt et brugervenligt lunge-/luftvejssystem, der eliminerer behovet for rengøring. Der medfølger tre mund-/næsedele og tre lunge-/luftvejssystemer, der kan kasseres. En bæretaske i nylon og knæbeskyttere er inkluderet.

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “AED-træner med Brad™ genoplivningsdukke”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!