ORTHObones STANDARD Albue med elastiske bånd

Varenummer (SKU): 1019616
690 kr. Eks. moms
(862,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Oversættelse igang. Lige nu arbejder vi på at oversætte dette produkt fra engelsk til dansk. Kontakt os så frem du har brug for hjælp.

    Udover de velkendte ORTHObones PREMIUM, træningsben af høj kvalitet, tilbyder 3B Scientific® dig nu ORTHObones STANDARD som et alternativ til dine studiegrupper. Vores studiegruppeben opfylder følgende krav:

    • Anatomisk korrekte
    • Realistisk haptik
    • Nem håndtering
    • 2-komponentstruktur
    • Fremragende resultater
    • Fantastisk værdi for pengene

    De nye ORTHObones STANDARD har et hårdt kortikalt ben og et blødere, spongiøst ben (cancellous).

    2-komponentstrukturen bidrager til særligt realistisk haptik samt sikrer udseendet på disse studiegruppeben.

    Overfladen på ORTHObones STANDARD er ikke så stiv som den tilsvarende overflade på ORTHObones PREMIUM og er derfor mere passende for at kunne udføre medullær spikning for eksempel. Alt i alt er det lettere at mekanisk manipulere de nye ORTHObones STANDARD.

    Fordele ved ORTHObones STANDARD er særligt åbenlyse i studiegrupper, hvor grundlæggende færdigheder eller kirurgiske metoder og korrekt håndtering af implantater er af særlig betydning. Desuden er ORTHObones STANDARD anatomisk korrekte, og det gør benene til et omkostningseffektivt alternativ til traditionelle modeller, der bruges til demonstrationer.

    ANVENDELSESOMRÅDER

    Hvis du er kirurg eller ortopæd, så vil 3B Scientific® ORTHObones hjælpe dig med at optimere dine færdigheder.

    Træn på nye teknikker til perfektion og test din evne regelmæssigt til at udføre almindelige teknikker. Uanset om du har specialiseret dig i frakturer i arme eller ben, maxillofacial kirurgi eller bækkenimplantater, så tilbyder ORTHObones STANDARD dig et omkostningseffektivt og anatomisk korrekt udvalg af studiegruppeben. Du vil være fuldt forberedt til at behandle dine patienter!

    Producenter af medicinske implantater, endoproteser og lignende produkter kan også udnytte ORTHObones STANDARD på en række forskellige måder. For det første kan du prøve og optimere ORTHObones STANDARD i udviklingsfasen til en lav omkostning. For det andet vil studiegruppe- og præsentationsdeltagere se, hvordan dine produkter opfører sig i realistiske situationer, og deltagerne vil få en fornemmelse af, hvordan benene kan bruges.

    Mål 75 x 6,5 x 4,2 cm

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “ORTHObones STANDARD Albue med elastiske bånd”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!