Træningshjælpemiddel til flebotomi med fire vener – Dermalike II™ Latexfri

Varenummer (SKU): 1017971
2 090 kr. Eks. moms
(2 612,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Oversættelse igang. Lige nu arbejder vi på at oversætte dette produkt fra engelsk til dansk. Kontakt os så frem du har brug for hjælp.

    Dette træningshjælpemiddel til flebotomi (venepunktion) har fire næsten umærkelige blå vener i tre forskellige størrelser – med en fjerde vene dybere placeret i vores beskyttede Dermalike II™ halvgennemsigtige, hudfarvede materiale. Dine patienters vener har ikke alle samme størrelse, så hvorfor øve sig på og lære at ”en vene størrelse passer til alle” IV-armer? Mange læger har kommenteret, når de bruger forskellige andre IV-træningsmodeller, at ”Jeg ønsker, at alle vores patienter havde så store vener”. Denne model tillader læger at undervise i teknikker og vinde den indledende tillid, når de tilgår de større vener, før de går videre til de mindre og mere svært tilgængelige vener.

    Disse modeller blev specielt designet til at gøre adgangen mere udfordrende, da det er på denne måde, at teknikken og selvtilliden forbedres. Venerne kan palperes på tværs af overfladen på det vævslignende materiale – det føles præcis som i virkeligheden! Hånd-øje-koordinationen og den opfattede taktile fornemmelse på disse modeller kan let overføres til patientpleje. Ved adgang ruller huden, efterhånden som venen palperes. Mange hospitaler og sundhedsfaciliteter i hjemmet bruger disse træningshjælpemidler for at sikre, at alle ansattes kompetencer vurderes, opretholdes, demonstreres og forbedres løbende.
    Denne model er lavet af Dermalike II™ materiale og reducerer nålens træk med 53% når du tilgår de underliggende vener samt med forbedret rivestyrke for at tillade et større antal ”nålestik”. Den overdrevne kraft, som er nødvendig for at tilgå latexvener, som stadig bruges af andre producenter, er ikke nødvendig med Dermalike II™. Modellen kommer med et klikbart overtræk for at beskytte vævspuden under opbevaring. 100% latexfri. Disse omkostningseffektive, små, lette og ikke-pletende modeller er et fantastisk værktøj for ansatte til at øve teknikker og vinde tillid, når de forsøger at tilgå kar.

    Mål 16,5 x 14,0 x 3,8 cm

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Træningshjælpemiddel til flebotomi med fire vener – Dermalike II™ Latexfri”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!