Varenummer (SKU): 1012871
Kategori
29 590 kr. Eks. moms
(36 987,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Bragg-driveren er en kombination af hardware og software, der lader brugeren indsamle røntgendiffraktionsdata i kombination med røntgenapparatet (1000657 eller 1000660). Driveren forsyner Geiger-Müller-røret (1000661) med højspændings- og tællekredsløb samtidig med, at den inkluderer et softwareprogram, der lader brugeren styre driveren og indsamle data. En driver medfølger, hvis strøm leveres gennem en USB-forbindelse, samt en drivaksel, en USB-kabel og en pulverkompressor. Analyser kan opnås for alle tilgængelige krystaller i det grundlæggende udstyrssæt (1000665) og krystallografitilbehøret (1000666). En yderligere funktion inkluderer evnen til at scanne pulver og folier. Softwaren muliggør valg af scanningvinkler, opløsning og tid pr. trin. Når eksperimentet er afsluttet, tillader softwaren zoomning af data og faciliteten til at tilføje kommentarer til filen. Data kan eksporteres til et regneark for yderligere analyse.

    Tidsinterval for
    at gemme data automatisk:                30 sek
    Vinkelområde:                            12° – 120°
    Tid pr. trin:                                ≥ 0,1 sek
    Vinkeltrin:                                 ≥ 0,05°
    GM-rørspænding:                           0 – 1 000 V

    Grundlæggende: Grundlæggende eksperimenter med fotografiske teknikker og Geiger-Müller-rør såsom Laue-eksperimentet, Bragg-diffraktionseksperimentet, eksperimenter på den omvendte kvadratlov, emission, lineær spredning, gennemtrængning og absorption af røntgenstråler.

    Middelsvære: Grundlæggende eksperimenter og eksperimenter på Moseley, Debye-Scherrer-diffraktion samt enhedscellens størrelse i saltkrystaller.

    Avancerede: Middelsvære eksperimenter og eksperimentelle undersøgelser inden for radiografi, film samt egenskaber ved røntgenstråler.

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Bragg-driver”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!