TI Rescue Randy Træner til varmekamera

Varenummer (SKU): 1019954
40 990 kr. Eks. moms
(51 237,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    TI Redder Randys evne til at afgive varme til billedbehandling udvider mulighederne for redningstræning. Scannere til termisk billedbehandling kan nu se Randy på en afstand af over 6 m (20 ft). Specialvarmere i ansigtet og hænderne fungerer med standardstik 110 V eller 220 V og opnår den ønskede temperatur på 15 minutter. Du kan indstille den temperatur, du ønsker på TI Redder Randy, og han vil være synlig på scanneren i over 45 minutter frakoblet. Perfekt til redningstræning i bygninger eller søgning og redning på feltet. TI Redder Randy vil skille sig ud fra den termiske baggrundsbillede.

    TI Redder Randy er blevet testet i røg- og dampfyldte rum, såsom miljøer for brandbekæmpelse, med bevist realistisk simulering af rednings- og ekstraktionstræning. I virkelige miljøer vil dukken sandsynligvis ikke være synlig med hele kroppen eller torsoen eksponeret for at lette definitionen af varmesignaturen. Følgelig bør du træne med mindre præsentationer som for eksempel hovedet og hænderne. Træning med brandmænd har vist den virkelige værdi i TI Redder Randy til at kunne levere den kvalitet af præsentation, der kræves for effektiv træning og yderligere realisme til de præsentationer i naturlig størrelse, der frembringer de samme slags problemer under ekstraktion som man støder på med et hjælpeløst offer. Selv uden strømforsyning kan TI Redder Randy holde en præsentation, der er realistisk og effektiv til træning med den termiske billedbehandler i over 45 minutter. TI Redder Randy giver udvidede træningsmuligheder inden for et bredt spektrum af anvendelsesområder som for eksempel:

    Militære anvendelser – Træning til at bekæmpe brande i hovedrum samt søgning og redning.
    Korrigeringer og overvågning – Træning i scenarier med flugt og undvigelse. Dukken er fleksibel nok til at understøtte træning ude i felten eller på stedet. TI Rända Randy er bygget omkring en brancheførende, robust og stabil platform, der leverer værdi i mange år; nu forbedret for at tage din træning til et nyt effektivitetsniveau.

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “TI Rescue Randy Træner til varmekamera”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!