Auskultation Øvelse og SmartScope™

Varenummer (SKU): 1005642
45 690 kr. Eks. moms
(57 112,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Et stort gennembrud i auskultationstræning! Funktioner:
    • Usynlige auskultationssteder
    • Ingen indvendige højttalere
    • Helt trådløs
    • Palpable markører
    • Fjernbetjening
    • Hjerte- og lungelyde varierer på forskellige steder
    • Hård bæretaske medfølger

    Instruktøren vælger fra en menu med hjerte- og lungtilstande ved hjælp af den trådløse fjernbetjening. Dukken præsenterer sig selv som en rigtig patient uden synlige auskultationssteder. Eleven skal palpere for at kunne identificere de korrekte auskultationssteder og vil høre forskellige hjerte- og lungelyde efterhånden som Smartscope™ flyttes til forskellige steder på dukken. En diagnose af den tilstand, som instruktøren har valgt, kan stilles ved at sammenligne variationerne i lyde, der opstår på forskellige steder. Præcis som på en rigtig patient! Lungelyde kan opdages på fem forreste, ti bageste og to midtaksillære steder. Studerende kan øve auskultation ved seks forreste hjertesteder. Det er ikke nødvendigt at pege fjernbetjeningen direkte mod dukken eller SmartScope™ for at alt skal fungere. En fjernbetjening vil styre alle SmartScope™ inden for et område på cirka 30 m (100 ft). Perfekt til gruppeundervisning. Lyt til lydene enten ved at bruge hovedtelefonerne på SmartScope™ eller ved at tilslutte en forstærker/højttaler (medfølger ikke). Enhedens rækkevidde er på op til cirka 30 m (100 ft) fjernadgang. Inkluderer dukke, en fjernbetjening med LCD-skærm, en SmartScope™ med enkle eller dobbelte hovedtelefoner samt en hård bæretaske. Fungerer med to “AA”- og to “AAA”-batterier (medfølger).

    Følgende lungtilstande og lyde kan vælges med fjernbetjeningen: bronkovesikulær, bronkial, kavernøs, grov knitrende, egofoni, rent knitrende, friktionsgnidning, spædbarn, isoleret hvæsende, normal lunge, pectoriloquy, lungeødem, grove hvæsninger, stridor, vesikulær og hvæsninger. Følgende hjertetilstande kan vælges med fjernbetjeningen: aortastød, defekt i atriumseptum, holosystolisk, midsystolisk, mitralklapstenose, normalt, PDA, lunge, stenose, S3 hjertelyd, S4 hjertelyd, systolisk klik og VSD.

    Mål 68,6 x 43,2 x 27,9 cm

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Auskultation Øvelse og SmartScope™”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!