Træningssæt – PWL8306 + PST04 + Træningsbånd

Varenummer (SKU): 17-33-147
1 390 kr. Eks. moms
(1 737,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Vi præsenterer et sæt, der forener gelænderet PWL8306 med træningsbånd og et vægtbælte. En sådan kombination giver mange træningsmuligheder. Hovedformålet med gelænderet er at kunne udføre såkaldte dips. For nybegyndere inden for sport kan denne øvelse blive svær og endda uigennemførlig. De resterende dele i sættet sørger for, at du kan nyde denne øvelse på hvert enkelt udviklingsniveau. I en situation, hvor træning med din egen kropsvægt stadig er en udfordring, så vend da tilbage til træningsbåndene. Omslynget omkring gelænderet vil båndene støtte armen fuldt ud. På denne måde vil vi udvikle vores teknik og takket være de forskellige belastningsintervaller på båndene, kan vi opbygge styrke i vores eget tempo. Når vi har trænet dette tilstrækkeligt meget, vil det til sidst blive muligt at udføre øvelsen uden hjælp. At bruge din egen kropsvægt vil da ikke være noget problem. Man skal dog huske, at styrken fortsætter med at blive opbygget, og en gang vil din egen kropsvægt ikke være tilstrækkelig. Det er her, bæltet bliver helt uundværligt. På en enkel måde vil vi hænge så meget ekstra vægt på bæltet, som vi har brug for. Det er meget vigtigt at huske, at træningsbånd kombineret med PWL8306 har mange flere anvendelsesområder end blot hjælp ved dips. Efter at vi har fastgjort træningsbåndene på gelænderet, får vi mulighed for at udføre et stort antal øvelser for forskellige muskelgrupper. Alle dele i sættet er af højeste kvalitet, hvilket giver sikkerhedsgarantier under øvelserne.

    Materialerne, der er brugt i konstruktionen af PWL8306, garanterer ikke kun meget god stabilitet og produktstyrke, men også at gelænderet er meget let. At flytte gelænderet fra et sted til et andet bliver således intet problem. Specielt skum, som er placeret på håndtaget, forhindrer, at hånden glider samt ikke giver ubehag i grebet.

    Takket være de nedre håndtag er det muligt at lave meget stærke armbøjninger under udførelsen af øvelsen. Følgelig får vi mulighed for at strække musklen hårdt under alle slags bevægelser, hvilket bidrager til hurtigere muskelvækst. På de øvre håndtag, ved placeringen af kroppen, afhænger det af, hvor stærkt vi engagerer bryst eller triceps i arbejdet. Hvis vi læner os fremad under øvelsen, så bliver den mest kraftfulde muskel brystet, og hvis vi opretholder en lige position, så vil vores fokus ligge på triceps.

    Træningsbånd, især med denne lukkede cirkeldesign, vil gøre det muligt at engagere endnu flere muskler i dine træningsindsatser. Dette garanterer igen stærk og effektiv træning. Gummi er lavet af stærk og fleksibel latex, hvilket giver båndene lang levetid samt en jævn modstand generelt under hvert træningspas. Regelmæssig træning med træningsbånd giver dig mulighed for at styrke hver muskeldel på en effektiv måde, øge smidigheden i leddene og hjælpe med at forbrænde unødvendigt fedtvæv samtidig med at styrken forbedres.

    Bæltet har en stålkæde, der giver dig mulighed for at hænge vægtene op. Dette gør, at du hurtigt og nemt kan justere bæltets vægt. Korte led gør, at kæden kan lægges ned uden problemer efter hver individuel bøjning. Formen på bæltet hjælper med at minimere belastningen på lænderyggen. Dette er en sikkerhed for at forhindre smertefulde skader under træning med meget tunge vægte.

    Et sådant sæt med mange forskellige komponenter vil opfylde forventningerne selv fra de mest krævende brugere og bør findes i ethvert hjemmegym.

    Specifikation:

    Ræcke:

    Material: stål, PU-skum
    Mål:

    Længde: 88 cm
    Bredde: 66,5 cm
    Højde: 107 cm

    Afstand mellem håndtagene:

    Øvre håndtag: 63 cm
    Nedre håndtag: 61 cm

    Håndtagslængde:

    Øvre håndtag: 14,5 cm
    Nedre håndtag: 11 cm

    Håndtagsdiameter:

    Øvre håndtag: 44 mm
    Nedre håndtag: 31 mm

    Ramens tværsnit (rektangulært): 70 x 30 mm
    Ramens tværsnit (rundt): 30 mm
    Stålets tykkelse: 1,2 mm
    Maksimal belastning: 150 kg

    Bælte:

    Material: neopren
    Kæde: stål
    Længde: 720 mm
    Bredde: 180 mm
    Tykkelse: 6 mm
    Maksimal løft: 150 kg

    Træningsbånd:

    Material: latex
    Mål:

    Sort GU05:

    Længde: 2 080 mm
    Bredde: 22 mm
    Tykkelse: 4,5 mm
    Belastningsinterval: 3,4 – 29,48 kg

    Grøn sort GU06:

    Længde: 2 250 mm
    Bredde: 17 mm
    Tykkelse: 5 mm
    Belastningsinterval: 9 – 22,5 kg

    Violet GU05:

    Længde: 2 080 mm
    Bredde: 32 mm
    Tykkelse: 4,5 mm
    Belastningsinterval: 8,8 – 38,56 kg

    Orange sort GU06:

    Længde: 2 250 mm
    Bredde: 29 mm
    Tykkelse: 5 mm
    Belastningsinterval: 18 – 40,5 kg

    Sættet består af:

    Multifunktionelt ræcke
    Vægtbælte
    Fire træningsbånd

    Kommentarer:

    Ikke beregnet til kommercielt brug
    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Træningssæt – PWL8306 + PST04 + Træningsbånd”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!