Stang- og håndvægtssæt – SGZ230 PRO – 6 i 1 – 30 kg

Varenummer (SKU): 17-57-067
1 890 kr. Eks. moms
(2 362,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    SGZ 6-i-1 er et innovativt og multifunktionelt sæt vægte fra mærket HMS.
    Håndvægten med udskiftelige vægte er en klassiker og samtidig en væsentlig del af ethvert hjemmegym; men som oftest viser det sig, at det ikke er nok, og man er nødt til at købe noget andet. Nu behøver du ikke gøre det! Vi præsenterer sættet SGZ230 HMS, det vil sige et sæt 6-i-1, som inkluderer:

    2 x håndvægt
    1 x vægtstang
    1 x kettlebell
    2 x armbøjningsstøtter
    1 x håndvægt med tre håndtag
    2 x håndvægt med to håndtag

    Der har ikke været et sådant sæt før nu.
    Højkvalitetsmateriale
    Skiverne er fremstillet i stål af højeste kvalitet. Takket være stålets passende elasticitet og hårdhed er det meget modstandsdygtigt over for skader. Yderligere beskyttelse omgiver hver gummiskive. En sådan løsning beskytter ikke kun skiverne mod skader, men også underlaget, som vi aflaster vægtene på. Når det kommer til et hjemmegym, er dette naturligvis meget vigtigt. Udover den beskyttende funktion har gummi også en dæmpende effekt samt en lydisoleringsfunktion. Alle håndtag er udstyret med et skridsikkert materiale, der garanterer et sikkert greb. Stangens kobling har en speciel svamp, som direkte påvirker komforten, mens brugeren udfører vægtstangsøvelser.
    Fejlagtig træningskapacitet
    Selv håndvægtene giver brugeren mange forskellige træningsmuligheder, men alle dele i dette sæt sikrer, at en lang række øvelser kan udføres uden hjælp. Et 6-i-1 sæt giver dig mulighed for at træne alle muskelgrupper og håndtere dem på en sådan måde, at øvelserne ikke bliver ensformige eller forårsager muskelstagnation.
    Håndvægte
    Med håndvægte udfører vi øvelser, der engagerer forskellige muskelgrupper. Fordelen ved håndvægte er et element af ustabilitet. Ved at udføre øvelsen sættes mange stabiliserende muskler i arbejde, og dette gør træningen mere effektiv. Håndvægtene har en gevindende ende til vægte, med en diameter, der matcher vægtskivens huldiameter perfekt, hvilket gør udskiftningen af vægte meget enkel. Stjerneklemmer er ansvarlige for den stabile placering af skiverne på stængerne, som på en enkel måde kan omdannes til en vægtstang.
    Vægtstænger
    Vægtstangen er også et universelt redskab med hensyn til antallet af mulige øvelser og engagerende muskelgrupper. På grund af dens struktur er vægtstangen mere stabil end håndvægte, og af den grund kan vi bruge større vægte. Vægtstangen vil også være en god løsning for dem, der lige er begyndt på eventyret med styrketræning, da muskelbevidstheden da er svagere end i senere faser. Vægtstangen i dette sæt skabes gennem en speciel kombination af to korte stænger. Håndvægternes ender skrues sammen med forbindelsen. Den midterste del er udstyret med en ergonomisk svamp, der sikrer, at ingen følelser af ubehag tillades under udførelsen af knæbøjninger med for eksempel en vægtstang.
    Kettlebells
    En kettlebell er et redskab, der bruges til funktionel og generel udviklingstræning, og det skyldes de mange forskellige anvendelsesområder. Øvelser, der udføres med en kettlebell, engagerer dybe muskler, som blandt andet påvirker den korrekte kropsholdning. Med dette sæt er det meget let at skabe en kettlebell. Til et specielt stativ tilføjer vi så mange skiver, som vi kan svare på, og strammer derefter håndtaget. Vægten er udskiftelig, og takket være dette kan vores træningspas gøre fremskridt. Vi kan også frit vælge vægte til individuelle øvelser.
    Håndvægte med tredobbelt håndtag
    Nogle øvelser er lettere og mere behagelige, når du kan gribe vægten på to sider. Armene arbejder symmetrisk, mens grebet er sikkert, så du kan fokusere al din opmærksomhed på den korrekte øvelse.
    Håndvægte med dobbelt håndtag
    Du kan skrue et ekstra håndtag eller to på håndvægten. Muligheden med et håndtag er nyttig, når vi ønsker at udføre en kombineret øvelse og hurtigt gå fra en vægtstang til en kettlebell. Vi strammer bare et håndtag og får dermed en håndvægt, som i dette tilfælde påtager sig rollen som en kettlebell. Denne løsning vil også lette udførelsen af en såkaldt French press med en håndvægt.
    Pumpstøtter
    Håndtag, der kan skrues sammen til håndvægte, kan også bruges som armbøjningsstøtter. Disse støtter giver brugeren mulighed for at lave en stærkere armbøjning under træningen. Takket være dette kan kroppen overstige håndfladen under bevægelsen, hvilket gør, at brystmusklerne kan strækkes mere ud. Resultatet bliver, at musklen udvikles i større omfang.
    SGZ er endnu et sæt. Et produkt, som takket være dets utallige muligheder bør findes i ethvert hjemmegym. Du skal bare have det!

    Specifikation:

    Materialer: stål, gummi
    Stangens mål:

    Totallængde: 40 cm
    Grebdelenes længde: 12,8 cm
    Længde på lastenderne: 13,6 cm
    Diameter: 24 mm
    Håndtagets diameter: 34 mm

    Kombinationsmål:

    Længde: 40 cm
    Diameter: 67 mm

    Kettlebell stativets mål:

    Niveaulængde: 15,8 cm
    Diameter: 24 mm

    Mål på pumper til armbøjninger:

    Holderens længde: 13 cm
    Håndtagets diameter: 25 mm
    Højde på stativet: 13,5 cm

    Skivemål:

    2,5 kg – 15 x 2,9 cm (8 stk)
    1,25 kg – 12 x 2,5 cm (4 stk)
    0,5 kg – 9,5 x 1,7 cm (4 stk)

    Stangens vægt: 1 213 g
    Forbindelsens vægt: 912 g
    Kettlebell stativets vægt: 843 g
    Klemmernes vægt: 140 g
    Sættets totalvægt: 31 kg

    Kommentarer:

    Ikke beregnet til kommercielt brug
    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Stang- og håndvægtssæt – SGZ230 PRO – 6 i 1 – 30 kg”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!