Vibrationstræning – SKY SVP13

Varenummer (SKU): 17-22-418
Kategori
2 490 kr. Eks. moms
(3 112,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    SVP13 VIBRATIONS PLATFORM 3D (TO MOTORER)
    SVP13 er en 3D vibrations platform. Ved almindelige platforme finder den vibrerende bevægelse sted i et enkelt plan. Hos 3D platformen er bevægelserne svingende, lodrette og lineære. Det er også muligt, at kombinere to programmer, så bevægelserne finder sted på to plan samtidigt. En sådan løsning giver meget større resultater. Platformen bevæges af to motorer, som sikrer svingninger i flere forskellige retninger. SVP13 vibrationsplatformen er en træningsenhed, hvor man kan opnå en perfekt silhuet. Træning på platformen engagerer hele kroppen, herunder muskler i ben, balder, underliv og øvre del af kroppen. Med platformen kan man træne på 3 intensitetsniveauer. Stående midt i maskinen simulerer en gåtur, holder man lidt afstand mellem fødderne, simulerer man løb, og har man et stort mellemrum mellem fødderne simulere man en sprint. Enheden har 99 hastighedsniveauer, kombineret med en timer og derudover har SVP13 også en lang garanti, når man erhverver sig produktet

    En anden fordel er massagemåtten, som følger med i sættet og kan sættes på platformen. Kombination af vibrationer og specielle massagepuder på måtten giver en dejlig fodmassage og gør man kommer helt ned i gear. Sættet indeholder også et sæt modstandsbånd, der diversificerer og gør træningen komplet. Desuden stimulerer platformen blodcirkulationen, får musklerne til at slappe af og fremskynder muskelregenerering. Enheden er meget nem at betjene. Fjernbetjeningen, der følger med, sikrer nem kontrol og hurtig udskiftning af træningsprogrammet. Derudover har platformen Bluetooth og indbyggede højttalere. På denne måde kan du oprette forbindelse til platformen via smartphone eller en hvilken som helst anden enhed og lytte til dit yndlingsmusik under en træning. Enheden er velegnet til folk på alle færdighedsniveauer. SVP13 har 5 træningsprogrammer og en manuel tilstand, der gør det muligt for brugeren, at tilpasse træningen til hans/hendes evner og behov.

    Med SVP13 kan man opnå en perfekt kropsform uden anstrengelse, tungt udstyr eller besøg i motionscenteret. Med produktet er du i stand til at træne, selv når du ser dit yndlingsprogram i fjernsynet.

    Specifikationer
    Farve: mørkeblå
    Massage enhedstype: platform
    Bevægelsesområde: aksialt + vibrerende
    Antal bevægelseskombinationer: 3
    Antal motorer: 2
    Antal hastigheder: 1 ÷ 99
    Vibrationsfrekvens (aksial bevægelse) Hz: 43597
    Skærmtype: LED

    Ekstra udstyr
    Udvidere: ja
    Massagemåtte: ja
    Fjernhøjttalere: ja
    Bluetooth: ja
    Lyspaneler: ja

    Ufoldede dimensioner
    Længde (mm): 780
    Bredde (mm): 400
    Højde (mm): 140
    Maksimal brugervægt (kg): 150
    Strømforsyning: 230V

    Bemærkninger: Ikke beregnet til kommerciel brug, 24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Vibrationstræning – SKY SVP13”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!