Vibrationstræning – SKY SVP11

Varenummer (SKU): 17-22-452
Kategori
2 090 kr. Eks. moms
(2 612,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    SVP11 er en 3D vibrationsplatform. På almindelige platforme finder de vibrerende bevægelser sted i et plan. På 3D-platformen er bevægelserne svingende, lodrette og lineære. Du kan også kombinere to programmer, så bevægelserne finder sted i to plan på samme tid. Denne løsning giver meget bedre resultater. Platformen bevæges af to motorer, hvilket giver flere retninger med svingninger.

    Når du køber Vibrationsplatformen SVP11 får du en maskine som giver dig den perfekte figur grundet de mange forskellige muskelgrupper, som bliver trænet. Med de forskellige øvelser du kan træne på platformen får du nemlig trænet hele kroppen: musklerne i benene, balderne, maven samt de øvre muskler. Du har også mulighed for at træne på 3 intensitetsniveauer. Står du i midten af enheden simulerer du gang, holder du lidt afstand mellem dine fødder er det som at jogge, og holder du dine fødder fra hinanden simulerer du en sprint. Enheden har 99 hastighedsniveauer, samt en timer, så du er garanteret at udstyret lever op til dine forventninger.

    En anden fordel er massagemåtten, som følger med i sættet og som sidder centralt på platformen. Kombinationen af vibrationer og specielle massagepunkter på måtten garanterer en perfekt fodmassage, som giver en total afslappet fornemmelse. I Sættet medfølger der også modstandsbånd/elastikker, der vil diversificere og fuldende din træning. Derudover stimulerer platformen din blodcirkulationen, får dig til at slappe af og understøtter muskelregenerering. Selve enheden er meget nem at betjene. Fjernbetjeningen, der følger med produktet, gør, at du kan kontrollere og ændre programmerne. En anden fantastisk egenskab er at platformen har bluetooth samt indbyggede højttalere. Det gør det muligt, at oprette forbindelse til platformen via sin smartphone eller anden enhed og lytte til dit yndlingsmusik under træninger.

    Platformen er velegnet til mennesker på alle niveauer. SVP11 har 5 træningsprogrammer samt en manuel tilstand, hvor man kan tilpasse træningen til ens evner og behov.

    Takket være SVP11 er det muligt at opnå en perfekt kropsform uden den store indsats, tungt udstyr eller medlemsskab i fitnesscenteret. Med SVP11 er det muligt at træne samtidig med man ser sit yndlingsprogram i fjernsynet.

    Specifikationer:

    Dimensioner: 78 x 40 x 14 cm

    Produktvægt: 18.5 kg

    Materiale: jern, plast

    Egenskaber:

    5 træningsprogrammer

    Manuel tilstand, der regulerer driftshastigheden

    99 hastighedsniveauer

    Bluetooth

    Højttalere

    Maksimal brugervægt: 150 kg

    Nominel effekt: 110-220V, 200W, to motorer

    Nominel frekvens: 50 Hz

    Vibrationsamplitude: 10 mm

    I sættet medfølger der:

    Fjernbetjening

    Massage med modstandsbånd/elastikker

    Måtte

    Vibrerende platform

    Bemærkninger:

    Ikke beregnet til kommerciel brug.

    24 måneders garanti.

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Vibrationstræning – SKY SVP11”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!