DC31 Multifunktionelt Pilates sæt med stang – HMS

Varenummer (SKU): 17-32-021
400 kr. Eks. moms
(500 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    DC31 HMS er en stang forbundet med elastikker, som gør du kan udføre en lang række øvelser. Modellen er let, hvilket også gør den meget alsidig. Den kan erstattes med thera band elastikken, da denne er mere praktisk at bruge. Fungerer i enhver form for træning eller rehabilitering. DC31 bruges til at træne både øvre og nedre muskler og kan bruges til alle træningsniveauer.

    Elastikken har tre belastningsområder som gør det muligt, at variere intensiteten hos de individuelle øvelser. Via pinden kan man også udføre øvelser, hvor man øger mobiliteten, bevægelsesområdet i leddene og den motoriske koordination. Øvelserne kan udføres ved at sætte de elastiske bånd på fødderne og foretage bevægelser med stangen eller omvendt, holde stangen med ens ben og strække i elastikkerne. Grundet det ekstra håndtag kan elastikkerne også fastgøres til døren. Det gør uden tvivl ens træning endnu bedre og mere alsidig da ens træningsmuligheder er mange.

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “DC31 Multifunktionelt Pilates sæt med stang – HMS”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!