Polycarbonat beskyttelsesskærm til sanitær brug, Flexihealth – 330 x 330 mm

Varenummer (SKU): FlexiHealth-33x33

330 x 330 mm

1 190 kr. Eks. moms
(1 487,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Skærm til sanitær brug – FlexiHealth®

    Tilpasningsdygtig, justerbar og modstandsdygtig polycarbonatskærm. Ideel til tandlæger, ansigtskirurger, øjenlæger osv. Høj synlighed og beskyttelse mod virus, bakterier og andre infektionsmidler.

    FlexiHealth® -skærmen fungerer som en fysisk barriere mellem tandlægen og hans patient og stopper spredningen af stænk og dråber uden at arbejdsforholdet bliver ændret.

    Skærmen er lavet af 3-4 mm tykt polycarbonat, som giver optimal synlighed, når det kommer til betjeningsfeltet samt beskyttelse mod slag og ridser.

    Dens fleksible ledarm og justerbar klemme gør, at skærmen kan tilpasses til enhver overflade. Derudover kan skærmens komponenter adskilles uafhængigt af hinanden, hvilket gør rengøringen og transporten af skærmen nemmere, i tilfælde af det er freelance fagfolk, der arbejder med modellen.

    Disse funktioner gør enheden til et effektivt beskyttelsesværktøj, kompatibel med andre personlige værnemidler, som f.eks. beskyttelsesbriller eller ansigtsskærme. Risikoen for overførsel af coronavirus er fortsat høj. Kontakt os, hvis du ønsker, at din kliniske praksis skal være mere sikker for dig og dine patienter.

    Vedligeholdelse og pleje: Skærmens komponenter kan adskilles uafhængigt af hinanden, hvilket gør rengøringen og transporten af skærmen nemmere, i tilfælde af det er feelance fagfolk, der arbejder med modellen.

    Rengør med en blød, let fugtig klud med neutral sæbe. Det anbefales ikke at bruge glasrens, da det kan beskadige glasset.

    • Med hvilket rengøringsprodukt skal methacrylat/polycarbonat desinficeres? Det anbefales kun at rengøre med sæbevand. Anvendelse af kemiske produkter kan beskadige polycarbonat/methacrylat.
    • Hvilket rengøringsprodukt skal bruges til at desinficere glasset? Det anbefales at bruge et specifikt rengøringsprodukt til glasset.
    • Kan det gå i stykker, hvis det får slag eller man taber det på gulvet? Polycarbonat er praktisk talt ubrydeligt. På den anden side kan methacrylat gå i stykker eller revne, selvom dets modstandsdygtighed er høj. Glas kan gå i stykker.
    • Hvad er forskellen mellem glas og akrylglas (methacrylat og polycarbonat)? Deres sammensætning er anderledes. Glas eller krystal er et naturligt forekommende materiale bestående af silicasand, natriumcarbonat og kalksten. Akrylglas er en slags gennemsigtig plast.
    • Hvor hårdt er akrylglas? Hårdheden er mindre end ved normalt glas. Derfor kan der komme ridser relativt nemt, selvom glasset generelt er mere modstandsdygtig over for brud.
    • Hvad er forskellen på normalt glas og hærdet glas? Hærdet glas har gennemgået en termisk hærdningsproces, hvilket gør det mere modstandsdygtigt over for brud. Derudover forstøver det i meget mindre stykker, så det ikke forårsager skader på mennesker i tilfælde af brud.
    • Tager det lang tid at samle? Alle standardmodeller kan samles uden værktøj på mindre end 5 minutter.
    • Følger beslag med? Ja, alle vores skærme indeholder beslag.

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Polycarbonat beskyttelsesskærm til sanitær brug, Flexihealth – 330 x 330 mm”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!