Rørformet glidelagen til sengen

Varenummer (SKU): TTE6102-6104
Fra: 490 kr. Eks. moms
(612,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-6 arbejdsdage 4-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ryd
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Mobi-tools rørformet glidelagen er et nyttigt hjælpemiddel, når man skal udføre opgaver med repositionering af patienter i sengen og som supplement til at udføre flytninger af patienter. Lagenet har særlige egenskaber ved vævet, som gør det super glat og hjælper plejepersonalet med at udføre deres arbejde med større komfort og sikkerhed, hvilket forhindrer belastningsskader grundet lav friktion.

    Egenskaber og anvendelse:Glidelagenet er den enkleste og mest økonomiske løsning inden for teknisk assistance til at flytte, og genplacere patienten i sengen; – lagenet er så tyndt, at du kan lægge din hånd rundt om det efter det er foldet; – Samtidig er materialet holdbart, meget modstandsdygtigt over for rivning og strækning; – ved hjælp af glidningen kan du nemt flytte og vende en tung og besværet, liggende person uden de store kræfter; – du kan rotere patienten fra rygliggende stilling til liggende stilling (eller omvendt); – lagenets mekaniske og dets modstand gør det muligt at bruge det som en bærer, hvor du kan flytte patienten mellem senge; – Det er et uundværligt produkt, der gør plejen af ​​patienter nemmere for sygeplejerskerne på et hospital eller plejepersonalet derhjemme; – Glidningen beskytter plejeren mod belastninger, muskelspændinger og andre skader forårsaget af hyppigt, tungt fysisk arbejde; – For at opnå multidirektional drift, anbefales det at bruge to lagener på samme tid, Til dette formål kan du bruge forskellige størrelser eller folde det største lagen.

    Glidelagenet er lavet i et ultratyndt, slidstærkt og glat nylonmateriale, der er syet sammen i form af et ærme.

    Teknisk data

    Dimensioner: TTE6102 – 72 cm længde (åben kant) x 71 cm bredde (lukket kant) TTE6104122 cm længde (åben kant) x 71 cm bredde (lukket kant) TTE6122200 cm længde (åben kant) x 90 cm bredde (lukket kant)

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Rørformet glidelagen til sengen”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!