BSX10 BALANCEBOLD HMS

Varenummer (SKU): 17-42-300
690 kr. Eks. moms
(862,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    BSX10 HMS balancebolden er et træningsudstyr med en form som en halvkugle. Den bruges til at træne ens balance og er lavet af materialer i højeste kvalitet, så du får en holdbar og brugervenlighed model.

    Øvelserne med BSX10 HMS er et fremragende supplement til ens normale træning, hvor man her også får trænet ens balance. BSX10 HMS er med til, at forbedre muskulaturen i underlivet, benene og armene, men forbedre også leddenes fleksibilitet og kropsform. Ved at vende bolden på hovedet, kan man desuden udvide træningen med øvelser, der hjælper med at styrke armene.

    Træning med BSX10 HMS balancebolden aktiverer posturale muskler. Den forbedrer brugerens udholdenhed, men korrigerer også posturale problemer. Derfor er den perfekt for mennesker, som har en stillesiddende livsstil.

    Du finder hurtigt en masse øvelser du kan foretage dig med BSX10 HMS balancebolden. Foruden at være brugt til fitness og aerob træning er den også god for sundhedsplejen og egnet til terapi for handicappede. Den særlige belægningsstruktur hos bolden forhindrer den i at glide, og selve gummiet er også behageligt at røre ved. Vi anbefaler balancebolden til alle de mennesker, som ønsker at forblive i god form derhjemme, være sunde og ikke ønsker at bevæge sig ud for at træne.

    SPECIFIKATIONER

    Belægningsmateriale: PVC
    Grundmateriale: ABS
    Diameter: 60 cm
    Højde: 25 cm
    Maksimal brugervægt: 250 kg

    Bemærkninger:

    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “BSX10 BALANCEBOLD HMS”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!