FS112 SNOET RULLE I TO DELE HMS (rød)

Varenummer (SKU): 17-39-039
Kategori
590 kr. Eks. moms
(737,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    FS112 HMS er en snoet rulle, som hjælper os med at restituere hurtigere efter træning. Produktet består af to dele. Det er lavet i fleksibelt og holdbart EVA-materiale og udstyret med ergonomiske tabs, som giver en tilsvarende massage effekt, som var behandlingen udført af en fysioterapeut.

    Rullen er designet til at få vores spændte muskler til at slappe af, samt til at forbedre vores koordination. Den hjælper med at forbedre vores kondition, samtidig med den effektivt omformer vores kroppe. Gennem den specielle tabs massage er det især personer, der har problemer med blodcirkulationen, som virkelig sætter pris på dette produkt.

    FS112 HMS er lavet i højkvalitets plast, som giver komfort under træningen. Den er modstandsdygtig over for slid og absorberer ikke fugt, hvilket gør den nem at holde ren. De største fordele ved produktet er, at rullen er 100% vandtæt og nem at arbejde med, også er rullen også godt beskyttet mod mod snavs og bakterier.

    Den ergonomiske massagerulle forstærker træningen og skaber en følelse af, at man får en masserende trykmassage med fingrene. Med FS112 HMS aktiveres de posturale muskler, som hjælper med at forbedre udholdenheden og ens kropsholdning. Rullen er især ideel for folk, der fører en stillesiddende livsstil.

    SPECIFIKATIONER:

    Diameter: 14 cm
    Længde: 68 cm
    Materiale: EVA/PP
    Hårdhed på Shore-skalaen: 50
    Farver: rød
    Maksimal tilladte belastning: 200 kg

    BEMÆRKNINGER:

    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “FS112 SNOET RULLE I TO DELE HMS (rød)”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!