SVP11 VIBRERENDE PLATFORM HIMMEL

Varenummer (SKU): 17-22-416
Kategori
2 290 kr. Eks. moms
(2 862,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    SVP11 er en vibrerende platform i 3D. Ved standardplatforme finder vibrationerne kun sted i et lodret plan. PÅ en 3D-platform er bevægelsen lodret, vandret (elliptisk) samt skiftende. Denne løsning giver meget bedre resultater. Platformen sættes i bevægelse af to motorer, som giver multidirektionelle svingninger.

    SVP11 er en maskine, som hjælper os med at opnå en perfekt kropsform. Øvelserne på platformen sætter nemlig gang i hele kroppen, herunder: musklerne i ben, balder, mave samt de øvre muskeldele. Platformen har 3 træningsintensitets niveauer. At stå i midten svarer til gang, lidt mellemrum mellem fødderne svarer til jogging, og bred afstand mellem fødderne simulerer en sprint. Maskinen kommer med 99 hastighedsniveauer, som sammen med minuturet gør, at vi kan tilpasse udstyret til vores forventninger.

    En anden fordel ved sættet er massagemåtten, som følger med og som placeres på platformen. Kombinationen af vibrationer og specielle massagepunkterne på måtten sikrer en dejlig massage af fødderne og dermed at man kommer helt ned i gear. Sættet indeholder desuden også modstandsbånd, hvis man ønsker, at gøre træningen mere varieret og hårdere. Også er platformen med til at forbedre blodcirkulationen, aflaste musklerne, og understøtte musklernes restitution. Selve betjeningen af enheden er nem, da der følger en fjernbetjening med, som er fastgjort til produktet, hvor man kan justere programmerne. Derudover er platformen udstyret med bluetooth og indbyggede højttalere, så man har mulighed for at oprette forbindelse til platformen via en smartphone eller en anden enhed og hører ens yndlingsmusik under træningen.

    Udstyret kan bruges af personer på ethvert niveau. SVP11 har 5 træningsprogrammer samt en manuel tilstand, hvilket betyder, at man nemt kan tilpasse træningen til ens egen kapacitet og behov.

    Det er muligt at opnå drømmekroppen med denne maskine uden man skal ud og investere i dyre fitness medlemskaber eller tungt udstyr. Man kan sågar træne, mens man ser sit yndlings program i fjernsynet.

    Specifikationer:

    Mål: 78 x 40 x 14 cm
    Produktvægt: 18,5 kg
    Materiale: jern, syntetisk materiale

    Funktioner:

    5 træningsprogrammer
    Manuel tilstand til kontrol af arbejdshastighed
    99 hastighedsniveauer
    Bluetooth
    Højttalere

    Maksimal brugers kropsvægt: 150 kg
    Nominel effekt: 110-220V, 200W, to motorer
    Nominel frekvens: 13hz
    Vibrationsamplitude: 10 mm

    I sættet medfølger der:

    Fjernbetjening
    Modstandsbånd
    Massagemåtte
    Vibrerende platform

    Bemærkninger:

    Ikke beregnet til kommerciel brug
    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “SVP11 VIBRERENDE PLATFORM HIMMEL”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!