ELEKTRO BF – ELEKTROSTIMULATOR TIL MUSKLERNE

Varenummer (SKU): 17-22-271
400 kr. Eks. moms
(500 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Elektro BF er din personlige måde at opbygge en perfekt kropsform på. Enheden er en muskelformende revolution. Dens hovedformål er at opbygge og styrke mavemusklerne, men grundet ekstra panelerne sætter den gang i hele kroppen. Den er et perfekt supplement til den klassiske træning og øger vores musklers styrke og udholdenhed. De elektriske EMS bølger, som ABS Master Pro sender ud gennem kroppen, fremtvinger muskelsammentrækninger og afslapning. Disse pulser kommer fra en elektrode, som er placeret i kapslen, og som arbejder under træningen. Impulserne når helt ned til de dybeste muskelfibre, hvilket forbedrer deres form og garanterer meget hurtigere resultater sammenlignet med den klassiske træning.

    Enheden har 6 driftstilstande samt 10 intensitetsniveauer, hvilket gør det nemt, at sætte træningen til ens behov og færdighedsniveau. Elektro BF kan som sagt bruges under klassisk træning, såvel som hvis man bare ønsker, at røre sig lidt i dagligdagen. Den største forskel mellem en standard træning og Elektro BF sættet er, at leddene ikke belastes. EMS-bølgerne former og styrker nemlig kroppen uden risiko for skader. For at opnå effektive resultater med maskinen behøver man blot at træne 20 minutter om dagen, uden man skal anstrenge sig for meget eller køre alt for hårde øvelser. Takket være denne lille, revolutionerende enhed kan vi forbedre effektiviteten af vores træning markant, spare tid og penge og desuden undgå at beskadige vores led. Derudover styrker den vores muskler, forbedre vores kondition, forbrænder uønsket fedtvæv og får ens stofskifte til at hoppe op i et højere niveau. Elektro BF sættet er fantastisk uanset alder og færdighedsniveau.

    Specifikationer:

    Farve: sort-grøn
    Massageapparattype: elektrostimulator

    Muskelstimulator:
    Antal intensitetsniveauer: 10
    Antal driftstilstande: 6

    I sættet medfølger der:
    Hovedpanelets dimensioner (længde/bredde) (mm): 200/195
    Små panelmål (længde/bredde) (mm): 169 / 60
    Sikker omgivelsestemperatur: 15 ÷ 35 grader. C

    Produktvægt (g): 160

    Bemærkninger:

    Ikke beregnet til kommerciel brug,
    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “ELEKTRO BF – ELEKTROSTIMULATOR TIL MUSKLERNE”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!