Fremskreden simulator for venepunktion – Lys hud

Varenummer (SKU): 1005678
10 490 kr. Eks. moms
(13 112,50 kr. inkl. moms)
Levering: 2-6 arbejdsdage 2-6 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Denne revolutionerende træningsarm giver fuldstændig venøs adgang for IV-behandling og flebotomi, plus steder for intramuskulær og intradermal injektion. Et omfattende 8-linjers vaskulært system gør det muligt for elever at øve venepunktion på alle primære og sekundære steder, inklusive start af IV og introduktion af Over the Needle IV-katetre. Det venøse system forenkler installationen med kun en ekstern væskepose, der leverer kunstigt blod til alle vener samtidigt. Håndens dorsale overflade inkluderer injicerbar metakarpal, digital og udføres langs basilære, cephaliske, accessory-cephaliske og median antebrachiale vener. Intramuskulære injektioner kan udføres i deltoidmusklen og intradermale injektionssteder, der er placeret på overarmen. Intramuskulære injektioner i deltoidmusklen forstærkes af den bløde, livagtige hud og af de naturlige knoglemærker i regionen. Intradermale injektioner med destilleret vand skaber karakteristiske hudvælter på udpegede steder på overarmen.

    Realismen i Advanced Venipuncture and Injection Arm er virkelig fantastisk. De bløde, fleksible fingre er støbt separat med ekstrem opmærksomhed på detaljer – helt ned til fingeraftrykkene! Håndbøjningen hjælper eleverne med at udvikle manipuleringsfærdigheder. Den udskiftelige hud ruller, når venerne palperes, og et adskilleligt ‘pop’ føles, når man trænger ind i venerne. Støbningsprocessen genskaber de fine detaljer i huden, så armen ser ud og føles levende. Ventiler i venerne kan ses og palperes på hudoverfladen.

    Simulerede vener og huden er helt udskiftelige, så denne træningsarm ser ud og føles som ny. Under normal brug kan hundreder af injektioner udføres, før venerne eller huden skal udskiftes. Komplette udskiftningspakker er tilgængelige og nemme at bruge.

    Leveres med kunstigt blod, 3cc-sprøjte, 12cc-sprøjte, nål, to væskeposer, brugsanvisning og taske.

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Fremskreden simulator for venepunktion – Lys hud”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!