Autoklave klasse B – ICANCLAVE D PRO – 23 liter

Varenummer (SKU): D23-PRO
Kategori
25 890 kr. Eks. moms
(32 362,50 kr. inkl. moms)
Levering: 7-12 arbejdsdage 7-12 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Oversættelse igang. Lige nu arbejder vi på at oversætte dette produkt fra engelsk til dansk. Kontakt os så frem du har brug for hjælp.

    ICANCLAVE Model D Pro dampsterilisatorer har den samme grundige, stabile og holdbare ydeevne som ICANCLAVE model D, mens den oprindelige normale LCD-skærm og det traditionelle knapmembran er blevet opgraderet til en 4,3-tommers LCD-farveskærm med baggrundsbelyste touch-knapper i glas, hvilket giver et enklere og mere moderne udseende og bedre overensstemmelse med nutidens æstetiske krav.

    • Effektivitet: Bruger intelligente systemer og højtydende komponenter (fx øjeblikkelig dampgenerering og højeffektiv vakuum pumpe), hvilket giver en hurtig steriliseringscyklus.
    • Flere sikkerhedsfunktioner: Med mekaniske og elektroniske sikkerhedsmekanismer til beskyttelse mod tryk- og temperatur overbelastning og sikkert dørlåsesystem.
    • Pålidelighed og sikkerhed: Fuldstændig overensstemmelse med den europæiske steriliseringsstandard og af certificeret kvalitet. Garanterer et komplet og sikkert steriliseringsresultat.
    • For alle typer af genstande: Dampsterilisator klasse B kan bruges til at sterilisere alle typer af genstande, fx hule, porøse eller faste instrumenter.
    • Forsinket start: Med forsinket start kan brugeren planlægge en steriliserings- eller testcyklus på et bestemt tidspunkt og en bestemt dato.
    • Afkalkning: Smart afkalkningscyklus inkluderet, som automatisk kan rense rørledningen sammen med afkalkningspulver eller -væske.
    • Dataeksport: Standardudstyret har en intern hukommelse, der kan lagre 10.000+ cyklusser, og cykelrapporter kan gemmes automatisk via USB.
    • Intern printer som valgmulighed: Gør det muligt at let udskrive rapporter om steriliseringscyklusser på termopapir efter endt cyklus.

    “Descale”-cyklus

    “Wrapped”-cyklus

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Autoklave klasse B – ICANCLAVE D PRO – 23 liter”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!