Inkontinensbeskyttelse mand alt-i-en bukser – TENA Men Premium Fit Maxi M/L – 40 stk/pakke

Varenummer (SKU): 108256

Inko beskyttelse alt-i-en buks

40 stk for
370 kr. Eks. moms
(462,50 kr. inkl. moms)
Pris/stk: 9,25 kr. eks. moms
Levering: 3-6 arbejdsdage 4-9 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
pakke
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    TENA Men Premium Fit Maxi er en absorberende engangstrusse, der ser ud, føles og bruges som almindelige underbukser. Beskyttelsen er specielt udviklet til mænd med moderat urinlækage. TENA Men Premium Fit Maxi har dobbelte kerner med superabsorbenter, der hurtigt absorberer, spreder og opbevarer urin inde i beskyttelsen. Overfladen mod huden holdes tør, hvilket fremmer en god hudhelse. Absorptionskernerne er tilpasset for at give maksimal sikkerhed for mænd gennem ekstra opsugning i frontzonen, hvor det er mest nødvendigt. Ben- og skridtelastik lukker tæt i lysken og giver yderligere sikkerhed. Beskyttelsen er lavet af et blødt bomuldslignende elastisk
    materiale, der giver en unik komfortabel pasform, da det følger kroppens form og bevægelser. Designet er maskulint, hvidt med grå striber og grå linning. TENA Men Premium Fit Maxi har Odour ControlTM, som hjælper med at forhindre uønsket lugt. Produktet findes i størrelserne Small/Medium og Large/X-Large. Beskyttelsen tages på og af som almindeligt undertøj. Sidesømmene kan rives op. Hofteomkreds: 95-125 cm. Praktisk abs 463 ml.

    Varemærke: TENA

    Producent SKU: 798310

    Størrelse: L

    Downloadbare PDF-filer

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Inkontinensbeskyttelse mand alt-i-en bukser – TENA Men Premium Fit Maxi M/L – 40 stk/pakke”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!