Sæt med håndvægte – 30kg (2 x 15kg) – SGG30

Varenummer (SKU): 17-59-130
1 490 kr. Eks. moms
(1 862,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Håndvægte med udskiftelige skiver er en klassiker inden for styrketræning og samtidig et must-have for enhver person, som ønsker, at træne derhjemme. SGG30 HMS er et sæt med to håndvægte i støbejern. De kan også slås sammen, så de danner en stang.

    Vægtene er lavet i støbejern i højeste kvalitet, som garanterer du får nogle robuste håndvægte, som holder i mange år frem. Vægtene er derudover også beskyttet med gummi rundt om skiverne. Det har to formål. For det første absorberer det stød i tilfælde af fald og beskytter samtidig også gulvet. For det andet beskytter det skiverne mod selv at blive beskadiget.

    Klemmerne og diameterne på vægtens hul gør det hurtigt og nemt, at udskifte belastningen, samtidig med de forbliver fastspændte på stangen. Klemmerne er gevindskårne, men de er også yderligere beskyttet via en tilspændingsskrue. Dette gør vægten stabil under din træning.

    Sættet består af to stænger, fire klemmer og i alt 16 vægte. Alle dele er pakket ned i en robust og komfortabel kuffert.

    Produktet er velegnet til både avancerede brugere og begyndere. Kom i gang med at træne i dag. SGG30 HMS er det ideelle valg, hvis du ønsker, at træne derhjemme.

    Materiale: støbejern, nikkelstål, gummi

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Sæt med håndvægte – 30kg (2 x 15kg) – SGG30”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!