GR10 KÆDE TIL VÆGTSTANG HMS (2 stk)

Varenummer (SKU): 17-62-110
590 kr. Eks. moms
(737,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    GR10 HMS er kæder til vægtløftning, som kan fastgøres til en vægtstang for at give en mere effektiv måde, at øge muskelstyrken og gentagelseshastigheden.

    Kædernes store effektivitet skyldes deres indflydelse på vægtstangens vægt under træning og dermed på, hvordan musklerne fungerer. Når vægtstangen løftes, løftes kædeleddene fra gulvet, hvilket øger vægten af ​​vægtstangen. Modstanden når sit maksimum på det højeste punkt i den stigende bevægelse. En modsat situation opstår, når løfteren sænker vægtstangen, hvor vægten aftager gradvist, efterhånden som kædeleddene kommer ned mod gulvet.

    Kæderne påvirker de fysiologiske processer, der opstår i musklerne under træning på en positiv måde. Her ser vi fænomenet Post-Activation Potentiation (PAP), hvorved den muskulære ydeevne er væsentligt forbedret som følge af tidligere sammentrækninger. Med andre ord, efter en indledende submaksimal kontraktion (af moderat intensitet) efterfulgt af en kort hvileperiode, ser vi en stigning i kraftydelsen. Brugen af kæder inden for vægttræning øger også hastigheden og kadencen med ​​gentagelser.

    GR10 HMS-kæderne er lavet af højkvalitetsstål, som er modstandsdygtigt over for miljøpåvirkninger. De kan hurtigt og sikkert monteres på vægtstangen via bånd og skruer. Kæderne fungerer som en god tilføjelse til ens hjemmetræning og er designet til alle, der ønsker at optimere deres træning.

    Specifikationer

    Materiale: Stål

    Dimensioner:

    Længde (mm): 1800
    Bredde (mm): 60

    Sættet indeholder: 2 stk.
    Produktvægt (kg): 10

    Kommentarer:

    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “GR10 KÆDE TIL VÆGTSTANG HMS (2 stk)”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!