Træningssæt – MFK01 + YB03 55 cm + Træningsbånd

Varenummer (SKU): 17-33-156
590 kr. Eks. moms
(737,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Vi præsenterer et træningssæt, der forener måtten MFK01 med træningsbånd og en gymnastikbold. En sådan kombination giver mange forskellige træningsmuligheder. Takket være træningsbåndene vil vi kunne træne hver enkelt muskeldel desto mere, da der ikke vil være nogen problemer med at udføre øvelser i liggende stilling. I dette sæt indgår en gymnastikbold, og denne bold vil berige udvalget af mulige øvelser, der kan udføres med dette sæt. Hver enkelt del, der udgør dette sæt, er fremstillet i materialer af højeste kvalitet. Dette garanterer ubesværet og komfortabel træning.
    Måtten MFK01 vil fungere både til styrketræning og aerobics. Måttens skridsikre base forhindrer, at den flytter sig. Takket være dette bliver vores træning behagelig uanset det underlag, vi træner på. Måtten giver perfekt dæmpning mellem brugeren og det hårde gulv. MFK01 tilpasser sig efter træningskroppens form, hvilket bidrager til, at komforten er fremragende under træningen. Takket være udførelsen i et særligt behandlet og lamineret PVC-skum er måtten desuden modstandsdygtig over for deformation, og dette giver således en høj grad af frihed under træningen. De praktiske huller i måtten gør, at du kan hænge produktet op på væggen.
    Træningsbånd, især med denne lukkede cirkeldesign, vil gøre det muligt at engagere endnu flere muskler i anstrengelserne. Dette garanterer til gengæld stærk og effektiv træning. Træningsbåndene er lavet af stærk og fleksibel latex, hvilket giver båndene lang levetid samt giver brugeren en jævn modstand generelt under hvert træningspas. Regelmæssig træning med træningsbånd giver dig mulighed for at styrke hver muskeldel på en effektiv måde, øge fleksibiliteten i leddene og hjælpe med at forbrænde unødvendigt fedtvæv samtidig med at styrken forbedres.
    Gymnastikbolden er lavet i et specielt gummi med en sprængsikker teknologi. Takket være dette, i tilfælde af en revne, vil bolden gradvist miste luft, hvilket beskytter brugeren fra pludseligt at falde ned under selve øvelsen. En speciel boldstruktur betyder, at kroppen ikke glider langs dens overflade under træning. Desuden er halvdelen af bolden dækket med et mønster, der bidrager til hurtigere muskelregenerering. Under træningen masserer piggene vores krop naturligt, hvilket reducerer smerte forårsaget af mikroskader. Den popularitet, som gymnastikbolde nyder, kan tilskrives deres høje effektivitet. Dette skyldes særegenhederne ved de øvelser, der udføres under træningen. Bolden giver dig mulighed for at øge effektiviteten. Den er også et godt supplement til normal træning af de dele, der omfatter balanceøvelser.
    Træning med bolden aktiverer de posturale muskler og bidrager derfor til, at brugeren ikke kun forbedrer sin udholdenhed, men også korrigerer mangler i holdningen. Følgelig kan vi forbedre muskelstyrken for mave, ben og arme samt leddenes smidighed lige så vel som at opnå den rigtige kropsform.
    Et sådant sæt fungerer perfekt i et hjemmegym såvel som til udendørstræning.

    Specifikation:

    Måtte:

    Materiale: TPE 10 mm / EVA 5 mm
    Mål:

    Længde: 110 cm
    Bredde: 55 cm
    Tykkelse: 1,5 cm

    Afstand mellem hullerne: 38 cm

    Træningsbånd:

    Materiale: latex

    Rosa:

    Længde: 600 mm
    Bredde: 50 mm
    Tykkelse: 1,2 mm
    Belastningsinterval: 4,5 – 15,75 kg

    Grå:

    Længde: 600 mm
    Bredde: 50 mm
    Tykkelse: 1,6 mm
    Belastningsinterval: 9 – 22,6 kg

    Violet:

    Længde: 600 mm
    Bredde: 50 mm
    Tykkelse: 2 mm
    Belastningsinterval: 13,5 – 27 kg

    Bold:

    Materiale: PVC
    Diameter: 55 cm
    Maksimal belastning: 250 kg
    Der medfølger en pumpe i hvert sæt

    Kommentarer:

    Ikke beregnet til kommercielt brug
    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Træningssæt – MFK01 + YB03 55 cm + Træningsbånd”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!