Træningssæt – DD11 + Træningsbånd

Varenummer (SKU): 17-33-142
690 kr. Eks. moms
(862,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    Vi præsenterer et træningssæt, der kan fastgøre træningsbånd på stangen DD11. En sådan kombination giver mange forskellige træningsmuligheder. Træningsbånd kan bruges til grundlæggende træning, opvarmning, mobilitetsøvelser samt hjælp og støtte i visse øvelser. Netop en sådan øvelse er snatch. Dette er et attraktivt valg for de personer, der lige er startet på deres træningseventyr. For mere erfarne brugere vil håndtering af træningsbånd fungere i slutningen af serien, når træningen kræver løft af vægte. Et udstrakt træningsbånd fra knæet eller fødderne aflaster musklerne noget, hvilket gør det muligt for brugeren at fokusere på passende teknik. Begyndere får mulighed, hvilket var uopnåeligt indtil nu, at lave pull-ups på stangen.
    Hvis du ønsker at gennemføre træning med træningsbånd, så er et almindeligt problem, at der ikke er noget sted at fastgøre båndene på. Med dette sæt vil dette ikke være noget problem. Træningsbånd kan nemt fastgøres på stangen, og følgelig kan mange øvelser for forskellige muskelgrupper udføres med deres hjælp. Øvelser med brystet, den bredeste rygmuskel, biceps, triceps eller benmuskler vil heller ikke være noget problem. Et sådant sæt vil muliggøre kompleks træning af hele kroppen. En yderligere fordel er, at både stangen og gummi er produkter af højeste kvalitet.
    DD11 er en stang, der ikke kræver samling, men den er klar til brug med det samme. Stangen fungerer efter princippet om hævarm. Alt du skal gøre er at låse hakkerne op og låse stangen mellem forsiden og dørkarmen. Skumhåndtagene garanterer et behageligt greb og beskytter mod opståen af mærker. Sikkerheden på stangen beskytter mod skader på dørkarmen. Buede håndtag på stangens ender understøtter den naturlige albuebevægelse mod kroppen under pull-ups. En ekstraktion er svær, men giver en meget udvidet træningssilhuet. Under bevægelsen sætter vi følgende muskler i arbejde: underarmsmuskler, biceps, mavemuskler som stabilisator og selvfølgelig en hel gruppe af rygmuskler ledet af den bredeste rygmuskel.
    Træningsbånd, især med denne lukkede cirkeldesign, vil muliggøre engagement af endnu flere muskler i dine træningsindsatser. Dette garanterer igen stærk og effektiv træning.
    Gummi er lavet af stærk og fleksibel latex, hvilket giver båndene lang levetid samt en jævn modstand generelt under hver træningssession.
    Regelmæssig træning med træningsbånd giver dig mulighed for at styrke hver muskeldel på en effektiv måde, øge fleksibiliteten i leddene og forbrænde unødvendigt fedtvæv samtidig med at styrken forbedres.
    Et sæt med stænger plus træningsbånd kommer let ind i verdenen af fysisk aktivitet og træning. Det er allerede her, for altid.

    Specifikation:

    Stang:

    Materiale: stål, NBR
    Mål: 109 x 34 x 27 cm
    Maksimal belastning: 200 kg

    Gummi:

    Materiale: latex
    Mål:
    Gul:

    Længde: 2 080 mm
    Bredde: 6,4 mm
    Tykkelse: 4,5 mm
    Belastningsinterval: 1,81 – 5,44 kg

    Rød:

    Længde: 2 080 mm
    Bredde: 13 mm
    Tykkelse: 4,5 mm
    Belastningsinterval: 6,8 – 15,88 kg

    Grøn-sort:

    Længde: 2 250 mm
    Bredde: 17 mm
    Tykkelse: 5 mm
    Belastningsinterval: 9 – 22,5 kg

    Blå-sort:

    Længde: 2 250 mm
    Bredde: 21 mm
    Tykkelse: 5 mm
    Belastningsinterval: 13,5 – 27 kg

    Kommentarer:

    Ikke beregnet til kommercielt brug
    24 måneders garanti

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Træningssæt – DD11 + Træningsbånd”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!