Træk stang op – Premium – DD15

Varenummer (SKU): 17-45-025
790 kr. Eks. moms
(987,50 kr. inkl. moms)
Levering: 4-7 arbejdsdage 4-7 arbejdsdage Udsolgt
Du vil blive mindet Registrerer...
Ved bestilling af en vare, der midlertidigt er udsolgt, noteres din ordre som resterende og sendes ud, så snart den er tilgængelig igen. Efterslæbte ordrer håndteres på skift.

E-mail os

    Beskrivelse

    DD15 er en solid pull-up stang fra HMS PREMIUM. Stangens største fordel er funktionalitet, som manifesterer sig i, at den ikke har et gribepunkt, men adskillige, med forskellige bredder og indstillinger i forskellige vinkler.

    Stangen er god at have i ethvert motionscenter, da den kan bruges på mange forskellige måder og til mange forskellige øvelser. Stangen er dog hovedsageligt beregnet til en øvelse ved navn pull-ups. Denne øvelse engagerer latissimus dorsi musklen og er med til at gøre denne væsentlig stærkere. Latissimus dorsi musklen er stor og dækker praktisk talt hele ryggen, hvorfor dens styrkelse og ekspansion er så vigtig. Under pull-ups er biceps også stærkt involveret. DD15 gør det muligt at skifte greb takket være de mange grebspunkter. Det er derfor også muligt at trække sig selv op ad, ikke kun med et greb eller undergreb, men også med et neutralt greb. Denne løsning gør det muligt for muskelen at arbejde i forskellige vinkler og gør man kan have forskellig afstand på håndtagene.

    Riflingen er anbragt på stangens håndtag, så man undgår, at hånden glider ud. Dette giver udøveren et fast greb, hvilket er meget vigtigt under pull-ups. Det har også en direkte indvirkning på sikkerheden og komforten under øvelsen.

    DD15 HMS PREMIUM er et stabilt, stærkt produkt. De 6 monteringshuller, 11 mm i diameter gør, at du kan fastgøre produktet sikkert til væggen.

    Anmeldelse (0)

    Anmeldelser

    Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt, vær den første til at gennemgå!

    Vær den første til at anmelde “Træk stang op – Premium – DD15”

    Spørgsmål og svar

    There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

    Stil et spørgsmål!

    Send me a notification for each new answer.
  • Kontakt os

    Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!