Kategorier

 • Kontakt os

  Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!
 • Klassisk sadelstol med rygstøtte

  Sadelstolen er en af de ældste ergonomiske stole og har været en vigtig del, når det kommer til, at sikre et behageligt miljø for både patienter og plejere. De er nu en selvfølge på hospitaler, i skoler og kontorer.

  Disse stole tilbyder ordentlig støtte til ryggen, samt et højt niveau af komfort og justerbarhed. At kunne justere højden og vippe stolen sikrer, at stolen er både praktisk og behagelig.

  Taburet, frisørstol og sadelstol

  Vi har besluttet at prioritere et stort udvalg af kvalitative stole. I vores store udvalg af modeller finder du stole, der er specielt konstrueret til, at passe til behovene hos frisører, hospitaler og endda privatpersoner med behov for en behagelig, enkel og justerbar stol. Disse stole kræver meget lidt vedligeholdelse, mens de samtidig er pålidelige.

  Disse stole har den fordel, at de ikke kræver ret meget plads og kan opbevares under borde eller i andre små rum. Når de skal bruges, kan de nemt afhentes. De er perfekte til både små skønhedscentre og større institutioner.

  Stole til alle situationer

  Ved at fokusere på en lang række af forskellige arbejdsstole, operationsstole, taburetter og hvilestole kan vi tilbyde de stole, som vores kunder forventer, men det er dog meget vigtigt først at sikre sig, at stolene passer til behovene. Hvis du har brug for stole med ekstra armstøtte, er en hvilestol et godt valg. Har du derimod brug for justerbare arbejdsstole, er almindelige sadelstole ofte et bedre alternativ.

  Vælg den rigtige stol til din virksomhed

  Det er meget vigtigt, at du vælger den rigtige stol for, at sikre, at dine operationer går som smurt. De fleste moderne stole er justerbare og garanterer, at du kan justere højde og vinkel i overensstemmelse med hvad der måtte opstå undervejs.

  Vi har besluttet, at tilbyde et stort udvalg af stole, der både er funktionelle samt kvalitative. Blandt alle vores modeller vil du være sikker på at finde noget, der passer til dine behov.