Kategorier

 • Kontakt os

  Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!
 • Spædbørns vægt, hospitals vægt eller kørestols vægt

  At være i stand til, at måle personlig vægt har været en vigtig del af den medicinske behandling siden 1800-tallet, ligegyldigt om du er et barn, en ung eller ældre borger. Din vægt giver indsigt i dit helbred. Derfor er det vigtigt, at have adgang til en pålidelig vægt.

  Vi tilbyder alt fra mekaniske vægte til selvkalibrerende spædbørns vægte. Med vores produkter kan du være sikker på, at få en pålidelig vægtmåling uden problemer. Vores vægte er velegnet til både privat og professionelt brug.

  Pålidelig dyrlæge vægt

  Når man beskæftiger sig med dyr, er vægt både et målforhold for helbredet og et tegn på, hvorvidt der skal foretages specifikke proaktive målinger. Alle vores vægte imødekommer de høje krav til professionelt udstyr. Vi har vægte i flere forskellige størrelser, så du kan vælge den vagt, der passer til dine specifikke behov.

  Vi fokuserer primært på digitale vægte, da de normalt er mest praktiske og pålidelige, når man vejer dyr. Da de ikke behøver at blive kalibreret, kan du være sikker på, at få det samme pålidelige resultat hver gang.

  Pålidelig kørestols vægt og effektiv hospitals vægt

  Kørestols vægte giver én den store fordel, at de kan veje patienter og mennesker uanset hvilket værktøj de er afhængige af. Sammenlignet med almindelige vægte giver de en meget høj maksimalvægt og kan normalt håndtere helt op til 300 kg.

  Disse vægte er blevet utrolig populære, hvor det er vigtigt, at være i stand til, at veje med et konsistent og pålideligt resultat, og hvor handicapværktøjer ofte bruges. Alle vores vægte er pålidelige og kan bruges dagligt, uden risiko for forkerte målinger.