Filter Viser 1 - 12 af 21 produkter
Pris
Sorter efter
Klik her for at filtrere
Pris
Sorter efter

HeatTens – Smertelindrende

OMRON HeatTens er et smertelindrende middel beregnet til at reducere og lindre smerter i muskler og led, fjerne stivhed og følelsesløshed i ryggen, arme, ben, skuldre og fødder ved at anvende elektrisk nervestimulering på hudens overflade, nær smertestedet. HeatTens giver dig både beroligende varme, men lindrer også smerter ved hjælp af TENS-teknologien.

890 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

I-Tech UE – Elektroterapi og ultralydsterapi

I-TECH UE er et professionelt udstyr til elektroterapi, ultralydterapi og kombineret terapi. Takket være sine gratis programmer er  I-TECH UE en ideel enhed til professionelle brugere, hvor man har mulighed for, at vælge mellem tre tilstande (ultralydbehandling, elektroterapi og ultralyd + elektroterapi).

 

11,090 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Mio Vein – TENS/Elektroterapi – Til venøse problemer

Mio Vein er en ny enhed med to kanaler, som er i stand til at stimulere lægemuskler og hjælper med, at give den rette, venøse cirkulation. Den anbefales især til personer, som lider af venøse sygdomme og er også beregnet i alle situationer, hvor der er risiko for venøse problemer.

1,490 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Mio-Care Fitness Tens – 2 Kanaler

MIO-CARE 2 KANAL FITNESS – 55 programmer (20 medicinske + 15 skønhed + 20 fitnessprogrammer) -2 uafhængige kanalstimulatorer – kompenseret tofaset firkantbølge: undgå farlig termisk virkning af polarisering – Nem, at betjene, digitalt tastatur – resterende terapi tid og instruktioner vist på grafisk display – internt genopladeligt batteri – maksimal intensitet 200 mAh – overensstemmelse […]

1,490 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv