Kategorier

 • Kontakt os

  Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!
 • Køb af kørestole har aldrig været nemmere

  Kørestolen er blevet så almindelig, at du sjældent reflektere over dens betydning. Kørestolens historie går faktisk helt tilbage til gamle tider og har stort set altid været et vigtigt værktøj for mennesker, der er midlertidig eller permanent handicappede. Takket være øget omkostningseffektivitet, er kvalitative kørestole  i dag tilgængelig for både privatpersoner og institutioner.

  Vi leverer traditionelle, manuelle kørestole modeller, som er praktiske og sammenklappelige. Derudover leverer vi også avancerede modeller med en høj grad af personaliseringsmuligheder. At have adgang til en kørestol kan ofte være meget vigtigt og det, at være i stand til, at tilbyde en til klienter er ofte meget værdsat. Vi kan tilbyde flere kvalitative kørestole.

  En sammenklappelig kørestol sikrer tilgængelighed, når det er nødvendigt

  Den sammenklappelige kørestol er blevet utrolig populær, i og med modellen er unik og praktisk, at transportere og opbevare. Mange mennesker vælger, at have en kørestol tilgængelig i bilen, eller tager den med sig under ferie. Det er en fantastisk måde for mennesker med mellemliggende behov, at have adgang til en kørestol efter behov.

  Foldbare kørestole er meget robuste og de fleste modeller er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Takket være den smarte konstruktion har de ikke brug for meget lagerplads og kan nemt opbevares i tilgængelige rum.

  Kørestole og rollatorer til ethvert behov

  Når du skal bestemme dig for, at købe en kørestol, er det vigtigt at overveje de faktiske behov. For institutioner, såsom kirker og hospitaler, hvor mange mennesker kommer og går, er det ofte værdsat, at have adgang til stationære modeller. Det giver folk mulighed for frit, at bruge dem efter behov.

  Rollatorer og gangstativer er også populære, da de er meget fordelagtige for en og samtidig kræver meget lidt opbevaringsplads. Mange vælger, at have dem tilgængelige på ældre bo faciliteter. De fleste modeller tilbyder praktiske kurve til opbevaring, hvilket gør dem til et fantastisk shopping redskab.