Kategorier

 • Kontakt os

  Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!
 • Praktiske hygiejneværktøjer der gør det hele mere enkelt

  At opretholde hygiejne handler ikke om et par simple trin. Det handler om at bevare et fuglebillede af operationerne. Vi har et stort udvalg af produkter, der fremmer hygiejnen. Uanset om det omhandler håndhygiejne eller, at sikre adgang til drikkevand.

  I et bredere perspektiv er hygiejne noget, der påvirker både vores liv og vores forretningsdrift. På et personligt plan er det en måde at undgå sygdomme, men også noget, der sikrer, at alle er i stand til at performe. Derfor er hygiejne vigtigt for, at undgå spredning af sygdomme, parasitter og lignende problemer.

  Elektrisk sæbepumpe og sæbedispenser

  Selv hvis alkoholbaserede desinfektionsmidler er blevet noget af en norm, bør vi aldrig undervurdere effektiviteten af sæbe og vand. Sæbe sikrer, at fedt er opløst, og vand vasker resterende partikler væk. Derfor er det vigtigt at have adgang til praktiske sæbe løsninger.

  Vi har sæbedispensere med både manuelle knapper og automatiske sensorer. Disse sikrer, at der er nem adgang til sæbe, hvilket fremmer hygiejnen. Når disse produkter kombineres med automatiske vandhaner, får du en unik løsning, der er perfekt til hospitaler og klinikker.

  Automatiske dispensere fremmer hygiejnen

  Automatiske dispensere er noget af en revolution. Sensorer og hurtig adgang garanterer, at folk har adgang til sæbe og desinfektionsmidler uden, at skulle komme i kontakt med potentielle bakterier og virus.

  Disse produkter er i dag meget almindelige og fås på de fleste offentlige steder. Hvis du har en mindre privat klinik, er der mange fordele med pålidelige, automatiske løsninger. Ligegyldigt om vi taler om hænder eller hørtørrere, affaldskurve, papir dispensere eller sæbe dispensere , bidrager de alle til et højt hygiejneniveau.