Kategorier

 • Kontakt os

  Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe, maile eller chatte med os!
 • Prøveudtagning og medicinvogne

  På hospitalet og akutcenteret er det ofte vigtigt, at have adgang til praktisk prøveudtagning og medicinvogne. De er konstrueret til, at have plads nok til et stort udvalg af medicin samt nødvendigt udstyr til prøveudtagning.

  Disse vogne fås i et stort udvalg af forskellige modeller, der gør det muligt, at opbevare dokumenter for, at sikre en sikker og nem prøveudtagning. Takket være den robuste konstruktion kan du være sikker på, at de både er funktionelle og pålidelige. Vi tilbyder kun afprøvede vogne, hvilket betyder, at du altid kan være sikker på, at vores vogne vil være et klogt valg.

  Hospitalsvogne til alle lejligheder

  Vores hospitalsvogne bliver justeret for, at imødekomme en lang række behov. Derfor er de blevet populære, når det kommer til hospitalsbehandling, men også i skønhedscentre. Uanset hvor der er behov for nem opbevaring, er de et must.

  I vores produktsortiment finder du basale vogne med hylder og mere avancerede vogne med skabe, skuffer og kurve. Vi kan tilbyde et stort udvalg af produkter, der passer til de fleste felter, hvor der er behov for praktiske vogne.

  Akutvogne til hospitaler

  Under akutte situationer er tid virkelig et spørgsmål mellem liv og død. At have adgang til de rigtige værktøjer kan være forskellen mellem en vellykket behandling eller en katastrofe. Vores akutvogne er konstrueret til kritiske situationer. Vi kan tilbyde akutte produkter til både patienter og udstyr. Takket være afprøvede konstruktioner er disse produkter blevet førstevalget blandt mange.

  Et stort udvalg af manicure borde

  Manicure er et krævende felt. Det er ofte nødvendigt, at have adgang til en lang række produkter for, at sikre den korrekte behandling. Især når kundernes forventninger er høje. Et manicure bord tilbyder både rigelig med arbejdsplads og lagerplads, så man får nem adgang til værktøjer og andre fornødenheder.