Filtrer produkter Viser alt 12 produkter
Bredde
Dybde
Højde
Type
Sorter efter
Pris
Klik her for at filtrere!
Bredde
Dybde
Højde
Type
Sorter efter
Pris

Demonterbar operationsbord

Vores basic højdejusterbare operationsbord er et must hos enhver dyrlægepraksis. Fremstillet i AISI 304 rustfrit stål med 4 kroge på siderne, som gør, at det behandlet dyr ikke løber sin vej. Det er nemt, at demontere dette bord og opbevare det, til det skal bruges igen. Justerbare gulvglidere tilpasses til ujævne gulve.

 

7,290 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Hydraulisk operationsbord til dyr med 1 søjle og flad bordplade

Dette operationsbord til dyrlæger har en søjle struktur med en hydraulisk pumpe til højderegulering. Maksimal kapacitet er på 150 kg. Flad bordplade med seks sidekroge til dyre immobilisering. Pladens vippeevne er på op til 16º. Fremstillet i AISI 304 rustfrit stål, så rengøring og vedligeholdelse er nem og hurtig.

15,090 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Hydraulisk operationsbord – Z-formet base i rustfrit stål og flad bordplade

Operationsbordet til dyrlæger har en “Z” -formet struktur med en hydraulisk søjle til højderegulering. Maksimal kapacitet er på 150kg. Flad bordplade med seks sidekroge til dyre immobilisering. Pladen har en vippeevne på op til 16º. Fremstillet i AISI 304 rustfrit stål, så rengøring og vedligeholdelse er nem og hurtig.

17,090 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Hydraulisk operationsbord med Z-formet lakeret struktur og flad bordplade

Dette operationsbord til dyrlæger har en “Z” -formet struktur med en hydraulisk søjle til højderegulering. Maksimal kapacitet er på 150 kg. Flad bordplade med seks sidekroge til dyre immobilisering. Pladen har en vippeevne på op til 16º. Bordpladen er fremstillet udelukkende i AISI 304 rustfrit stål, så rengøring og vedligeholdelse er nem og hurtig.

15,090 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Hydraulisk operationsbord til dyr med 1 søjle og V-formet bordplade

Dette operationsbord til dyrlæger har en søjle struktur med en hydraulisk pumpe til højderegulering. Maksimal kapacitet er på 150 kg. “V ”formet plade med individuel klap regulering (maks. 45º), hvilket gør det nemt at holde dyr i den ønskede position ved at kanalisere affald nedenunder. Pladens vippeevne er på op til 16º. Fremstillet i AISI 304 rustfrit stål, så rengøring og vedligeholdelse er nem og hurtig.

15,590 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Elektrisk operationsbord med Sakselift (X-format) og flad bordplade

Dette operationsbord til dyrlæger har en “X” -formet struktur med en elektrisk søjle til højderegulering. Konstruktionen er monteret på 4 hjul, hvilket giver en fremragende mobilitet med bremsen, der blokerer skaftet, så bordet ikke flytter sig, når man arbejder på det. Flad bordplade med seks sidekroge til dyre immobilisering. Pladens vippeevne er op til 16º. Laveste position er 61 cm fra jorden hvilket gør bordet i stand til, at løfte en maksimal last på 150 kg op til 108 cm. Fremstillet i AISI 304 rustfrit stål, så rengøring og vedligeholdelse er nem og hurtig.

 

15,690 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Hydraulisk operationsbord til dyrlæger med 2 søjler og V-formet bordplade

Dette operationsbord til dyrlæger har en dobbelt søjlestruktur med hydrauliske pumper til, at regulere højden. Maksimal kapacitet er på 300 kg! “V” -formet plade med individuel klap regulering (maks. 45º) så du kan placere dyrene i den bedste position ved at kanalisere affald nedenfor. pladens vippeevne er op til 16º. Fremstillet i AISI 304 rustfrit stål, så rengøring og vedligeholdelse er nem og hurtig.

 

18,890 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Elektrisk operationsbord til dyrlæger

Dette operationsbord til dyrlæger har en “Z” -formet struktur med elektriske søjler, så du nemt kan regulere højden på bordet. Maksimal kapacitet er på 150 kg.

“V” -formet plade med individuel klap regulering (maks. 45º) til at placere dyr i en behagelig position ved at kanalisere affald nedenfor. Pladens vippeevne er op til 16º.

 

Fra: 17,290 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Elektrisk operationsbord til dyrlæger – Z-formet

Dette operationsbord har en “Z” -formet struktur med elektrisk søjler, så højden af bordet nemt kan reguleres.

Flad plade med seks sidekroge til immobilisering af dyr. Pladens vippeevne er op til 16º. Den laveste position er kun 38 cm fra jorden og kan løfte en maksimal last på 150 kg og op til 105 cm.

 

Fra: 15,290 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Hældende operationsbord

Meget alsidig operationsbord med gode vippe egenskaber: maks. 57º! Bordet har 4 sidekroge, som hjælper med at holde dyrene fast, så du kan holde dem i en position, der bedre passer til dyrenes behov, uden du skal bekymre dig om deres immobilisering. Den aftagelige plade holder dyret væk fra skidt og møg, der samles nedenfor og kanaliseres til en beholder. Bordet er fremstillet i AISI 304 rustfrit stål, så rengøringen og vedligeholdelsen vil være nem og hurtig.

 

11,690 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Hydraulisk operationsbord til dyrlæger

Dette operationsbord til dyrlæger har en “Z” formet struktur med hydraulisk søjler til højderegulering. Maksimal kapacitet er på 150 kg.

Flad plade med seks sidekroge til immobilisering af dyr. Pladen har også en vippeevne på op til 16º.

Fra: 15,590 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Hydraulisk operationsbord med 2 søjler og flad overflade

Dette operationsbord til dyrlæger har en dobbelt søjlestruktur med hydrauliske pumper til højderegulering. Maksimal kapacitet er på 300 kg! Flad bordplade med seks sidekroge til immobilisering af dyr. Pladens vippeevne er op til 16º. Fremstillet i AISI 304 rustfrit stål, så rengøringen og vedligeholdelsen er nem og hurtig.

15,590 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv