Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 17 produkter
Bredde
Dybde
Højde
Sorter efter
Pris
Klik her for at filtrere!
Bredde
Dybde
Højde
Sorter efter
Pris

Mayo bord – 60 x 45 x højde: 88-125 cm

Mayo-bord i rustfrit stål, der kan justeres i højden, ideel til kirurgi og/ eller plejerum uden at optage for meget plads. Dette bords struktur gør det muligt for pladen, at være oven på en anden bordplade (op til 125 cm), som pleje- eller operationsbord, og kan passende bruges til at holde værktøjer. Mayo-bordet kan justeres i højden, har 4 hjul, 2 med bremse, hvilket gør dette bord fantastisk, når mobilitet er et must.

2,790 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Elektrisk undersøgelsesbord

Undersøgelsebord med elektrisk motor, som gør det er nemt, at placere dyret på pladen og hæve bordet bagefter. Strukturen er i AISI 304 rustfrit stål og pladen er fremstillet af HPL på en kompakt laminatplade, hvilket giver en behagelig og nem rengøring. Dette undersøgelsebord har justerbare gulvglidere, som tilpasses til ujævnheder i gulvet.

15,490 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Demonterbar undersøgelsesbord med HPL laminat

Robust undersøgelsesbord med struktur i rustfrit stål, plade i HPL på en kompakt laminatplade, hvilket giver bedre komfort uden at gå på kompromis med renligheden. Dette bord har 6 sidekroge, der hjælper med at holde dyret stille, hvis det er nødvendigt. Bordet har også Justerbare gulvglidere, som tilpasses til ujævnheder i gulvet. Kan demonteres og opbevares, hvilket giver mere plads, når du ikke bruger bordet.

5,090 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Operationsbord til dyrlæger

Veterinary operating table with electric lift (82/102 cm), baked enamelled steel tubular frame and AIsI 304 stainless steel top (120×56 cm) with hole and a liquid bucket holder underneath. Manual trendelenburg 15° and antitrendelenburg up to 15°. Lateral hook to immobilize animals. Made in Italy. Technical details • Size: 118 x 56 x h 85/102 […]

20,890 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Undersøgelsesbord til dyrlæger

Veterinary operating table with enamelled tubular steel frame, with AISI 304 15/10 stainless steel top with hole and a liquid tray holder underneath. Lateral hook to immobilize animals. Made in Italy. Technical details • Size: 120 x 58 x h 85 • Weight: 24 kg • Load: 60 kg

5,890 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Hydraulisk undersøgelsesbord

Undersøgelsesbord med fodbetjent hydraulisk pumpe, som gør det nemt, at placere dyret på pladen og bagefter hæve bordet. Strukturen er i lakeret jern og HPL på en kompakt laminatplade, hvilket gør rengøringen nem. Dette undersøgelsesbord har justerbare gulvglidere, som tilpasses til ujævnheder i gulvet.

11,790 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Demonterbar bord til ekkokardiografi med HPL laminatplade

Ekkokardiografi bord, hvor pladens kontur er designet til at give dig hurtig og nem adgang til dyrets krop, hvilket forbedrer ekkokardiografi praksis. Bordets struktur er i rustfrit stål, med en HPL laminatplade, hvilket giver bedre komfort uden at gå på kompromis med renligheden. Dette bord har 6 sidekroge, der hjælper med at holde dyret rolig, hvis det er nødvendigt. Derudover har bordet også justerbare gulvglidere som tilpasser sig til ujævne gulve. Kan demonteres og opbevares.

 

5,690 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Sammenklappelig undersøgelsesbord

Sammenklappelig undersøgelsesbord lavet af AISI 304 rustfrit stål. Dette stabile og robuste bord sidder på væggen og kan foldes sammen, når det ikke er i brug. En optimal løsning, når der er mangel på plads.

 

 

6,890 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Undersøgelsesbord

Undersøgelsesbord med rustfrit stålplade og meget opbevaringplads under bordet. Strukturen er i HPL på en vandtæt spånplade med 1 dør og 3 skuffer. Hardware i høj kvalitet. Dette undersøgelsesbord har justerbare gulvglidere, som tilpasses til ujævnheder i gulvet.

 

9,490 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Demonterbar undersøgelsesbord

Robust undersøgelsesbord lavet udelukkende i AISI 304 rustfrit stål. Dette bord har 6 sidekroge, der sørger for, at dyrene ikke stikker af og er i en fast position, hvis dette kræves. Bordet har også justerbare gulvglidere, som tilpasses til ujævnheder i gulvet. Kan demonteres og opbevares, hvilket sparer dig for en masse plads, så du kun bruger bordet, når det er nødvendigt.

4,790 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Stort undersøgelsesbord

Stort undersøgelsesbord med rustfrit stålplade og meget opbevaringsplads under bordet. Strukturen er i HPL på en vandtæt spånplade med 1 dør og 4 skuffer. Hardware af høj kvalitet. Dette undersøgelsesbord har justerbare gulvglidere, som tilpasses til ujævnheder i gulvet.

11,090 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Bord med brostruktur som kan justeres i højden

Bord i højdejusterbar rustfrit stål med brokonstruktion, ideel til operationsstuer. Dette bords struktur tillader pladen at være over et operationsbord, hvilket er nyttig til at opbevare værktøjer under operationen. Dette højdejusterbare brobord (op til 150 cm) har 4 hjul, 2 med bremse, hvilket er fantastisk, når mobilitet er et must.

4,190 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv