Filtrer produkter Viser 1 - 12 af 18 produkter
Vægt
Vægtkapacitet
Assistent bremse
Justerbart ryglæn
Ramme
Pris
Sorter efter
Klik her for at filtrere!
Vægt
Vægtkapacitet
Assistent bremse
Justerbart ryglæn
Ramme
Pris
Sorter efter

Elektrisk kørestol A3 – Foldbar – Kan køres manuelt

Vores mest populære kørestol, både elektrisk og manuel. Let at bruge og foldbar for let transportering i bilen. 360 graders styring, 22 tommer hjul bagtil, stærke elektriske motorer og meget mere. Denne elektriske kørestol er passende til de fleste, og kan bruges både udenfor og indenfor.

5 af 5
7 490 DKK Excluding VAT

Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Foldbar kørestol med stålramme

Kørestolen er designet til folk, der har problemer med selv, at bevæge sig og til patienter med dysfunktioner og reduceret mobilitet. Denne selvkørende kørestol kan også skubbes af en medfølgende person. Den er passende til både indendørs- og udendørs brug.

1 790 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Vælg muligheder

Foldbar kørestol lavet af aluminium

Kørestolen er designet til folk, der har problemer med uassisteret bevægelse og til patienter med dysfunktioner og reduceret mobilitet. Denne selvkørende kørestol kan også skubbes af en medfølgende person. Den er passende til både indendørs- og udendørs brug. Kørestolen anbefales til patienter efter amputationer.

Fra: 2 690 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Vælg muligheder

Komfortabel kørestol med aluminiumsramme – 13,7 kg – Sammenfoldelig

Kørestolen er designet til mennesker, der har problemer med , at bevæge sig rundt på egen hånd og til patienter med dysfunktioner og nedsat mobilitet. Denne selvkørende kørestol kan også skubbes af en ledsagende person. Kørestolen er velegnet til indendørs og udendørs brug. Produktegenskaber: Ergonomiske håndtag Ledsagende bremser Foldet ryglæn Aftagelig og luftgennemtrængelig polstring Lomme […]

5 af 5
3 390 DKK Excluding VAT

Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Airwheel H3S – En smart elektrisk kørestol

En smart elektrisk kørestol med en masse funktioner og finesser! H3S kan køres, automatisk foldes sammen og foldes ud ved at trykke en knap på stolen eller i en gratis app, som er tilgængelig til iOS og Android enheder.

5 af 5
17 390 DKK Excluding VAT

Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Luftkontrolleret sædepude til kørestole

Denne pude bruges på sædet af kørestolen. Puden anbefales til forebyggelse af liggesår og i tilfælde af indledende antidecubitus-terapi (trin I ifølge EPUAP). Den hjælper med at bevare den korrekte kropsholdning og giver yderligere stabilisering. Produktegenskaber:   selvoppustelig pneumatisk kamre system viskoelastisk skum med formhukommelse betrækket er lavet af dampgennemtrængeligt og antiskydende stof ergonomisk og […]

790 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Vælg muligheder

Sammenklappelige kørestole med Aluminiumsramme – Justerbar ryglæn og tyngdepunkt

Kørestolen er designet til mennesker, der har problemer med , at bevæge sig rundt på egen hånd og til patienter med dysfunktioner og nedsat mobilitet. Denne selvkørende kørestol kan også skubbes af en ledsagende person. Det er velegnet til indendørs og udendørs brug. Kørestolen anbefales til patienter, der har fået foretaget amputationer da man kan […]

3 790 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Vælg muligheder

XL – Kørestol i stål

Kørestolen er designet til personer, som har svært ved at bevæge sig og til patienter med dysfunktioner og nedsat mobilitet. Denne selvkørende kørestol kan også skubbes af en ledsagende person. Den er velegnet til indendørs og udendørs brug. Kørestolen anbefales til personer, der vejer op til 225 kg

2 690 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Vælg muligheder

Foldbar kørestol lavet af aluminium med toiletfunktion – 4 punkt bælte

Kørestolen fungerer som transport, stabilisering og et toilet. Kørestolen faciliterer brugerens hverdagshygiejne. Forlænget ryglæn giver den siddende person bedre stabilisering. Kørestolen kan bruges enten derhjemme eller på hospitaler, klinikker og hospicer. Kørestolen anbefales til folk med neurologiske sygdomme.

3 590 DKK Excluding VAT
Levering: 2-8 arbejdsdage
Tilføj til kurv

Foldbar kørestol lavet af aluminium – For folk med neurologisk sygdom

Denne kørestol er designet til mennesker, der har problemer med selv, at bevæge sig og til patienter med dysfunktioner og nedsat mobilitet. Denne selvkørende kørestol kan også skubbes af en ledsagende person. Den er velegnet til indendørs og udendørs brug. Kørestolen anbefales til personer med neurologiske sygdomme.

4 af 5
3 690 DKK Excluding VAT

Levering: 2-8 arbejdsdage
Vælg muligheder